Accident tragic în Franţa: Un avion s-a prăbușit peste o casă

Accident tragic în Franţa: Un avion s-a prăbușit peste o casă
Sursa foto: Shutterstock

Un accident aviatic a avut loc luni în localitatea La Bretonnière-la-Claye, Franța, unde un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în zidul unei case. Două persoane au murit în urma incidentului.

O carcasă dislocată a fost ceea ce au descoperit serviciile de urgență când au ajuns la locul tragediei. Accidentul a avut loc luni dimineața, la ora 8:29, în orașul Bretonnière-la-Claye din Vendée. Pilotul și o persoană au murit în accident, potrivit france3-regions.

Avionul a decolat de pe aerodromul Luçon-Chasnais. Dispozitivul a suferit se pare o problemă tehnică și a căzut pe peretele unei case dintr-un complex de locuințe.

Serviciile de urgență funcționează în două sectoare, o zonă afectată de incendiul provocat de accident și o operațiune de salvare și recunoaștere a victimelor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:06 - Nicolae Ciucă: Marcel Ciolacu nu va împărți puterea / Toată lumea a văzut de unde vine uraganul. Nu avem altceva de făcut decât să ne concentrăm să apărăm democrația și libertatea în România
21:01 - Un medic s-a deghizat și a încercat să-l ucidă pe partenerul mamei sale, administrându-i un vaccin fals anti-Covid. Care au fost urmările gestului extrem
20:57 - Ce salarii primesc doi șefi de promoție. Domeniul pe care l-au ales
20:51 - Ce răspuns a dat Nicolae Ciucă la întrebarea dacă i-ar răspunde la telefon lui Marcel Ciolacu, în cazul în care l-ar suna: „Există staff tehnic desemnat să rezolve problemele de guvernare” (VIDEO)
20:46 - Cum explică Nicolae Ciucă declarația că nu va face niciodată politică: „Nu trecusem prin momentul Dragnea, când m-a suspendat din funcția de șef al Statului Major al Apărării”
20:40 - Nicolae Ciucă: Eu sunt singurul candidat de care le este teamă celor de la PSD / Nu voi mai fi niciodată prim-ministru într-un Guvern al PSD
20:32 - Nicolae Ciucă, despre ce presupune pauza operativă dintre PNL și PSD: În momentul de față, s-a concretizat în a întrerupe orice dialog politic cu PSD. Rămânem la guvernare pentru că așa ne-am angajat (VIDEO)
20:28 - Debitul Dunării la intrarea în țară va crește în următoarele cinci zile. Va atinge un nivel periculos
20:22 - Nicolae Ciucă, întrebat dacă în spatele deciziei CCR care o vizează pe Șoșoacă se află PSD: „Este lesne, la îndemână să putem să interpretăm și așa”
20:05 - Transapuseana a scumpit terenurile. La ce prețuri sunt