Ce înscenare a făcut un bărbat din Arad. Ar fi urmat să primească 6.000 de euro

Ce înscenare a făcut un bărbat din Arad. Ar fi urmat să primească 6.000 de euro
Sursa foto: Mario De Mezzo / Facebook

Un bărbat din Arad a înscenat furtul unor piese de la mașină, faptă care ar fi urmat să îi aducă 6.000 de euro din asigurare.

Aștepta să fie despăgubit

Fapta a fost comisă în luna august. Acesta voia să inducă în eroare firma de asigurare, spunând că i-au fost furate unele piese de la mașină, dar de fapt hoțul era chiar el. Bărbatul ar fi urmat să primească despăgubire din partea firmei, între 5.000 și 6.000 de euro, informează știrileprotv.

„În perioada 10.08.2024 – 16.08.2024, inculpatul P.C. a încercat să inducă în eroare o firmă de asigurări prezentând ca adevărată o faptă mincinoasă, şi anume că i-au fost sustrase mai multe bunuri de pe autoturismul asigurat în condiţiile în care personal a sustras bunurile, urmărind să obţină în mod fraudulos despăgubiri din partea firmei de asigurări”, se arată într-un comunicat de presă al procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş.

Se află sub control judiciar

În urma perchezițiilor, anchetatorii au gasit piesele declarate ca fiind furate de către bărbat.

Acesta este cercetat pentru tentativă de înșelăciune și a fost pus, luni, sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`