„O nuntă așa cum am visat amândoi!”. Monica Bîrlădeanu a făcut primele declarații după ce s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță (FOTO)

„O nuntă așa cum am visat amândoi!”. Monica Bîrlădeanu a făcut primele declarații după ce s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță (FOTO)
Foto simbol: Pixabay

În acest weekend, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut o nuntă de poveste la Palatul Snagov.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au dorit discreție totală

Cei doi și-au dorit discreție totală în ziua în care și-au unit destinele, însă invitații au fost cei care nu au rezistat tentației și au „dat din casă”. Rețelele de socializare au fost împânzite de fotografii și video-uri de la petrecere, scrie Click.

Ulterior, Monica Bîrlădeanu a făcut primele declarații în mediul on-line, precizând că nunta a fost așa cum a visat.

„O nuntă așa cum am visat amândoi”

„O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși.

Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi.

Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre”, a transmis actrița pe o rețea de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`