Cum a reușit un taximetrist să împiedice o escrocherie a unui român de 62 de ani în Elveția? Ce voia să facă bărbatul

Cum a reușit un taximetrist să împiedice o escrocherie a unui român de 62 de ani în Elveția? Ce voia să facă bărbatul
Foto simbol: Pixabay

Un român de 62 de ani a încercat să înșele o bătrână din Elveția folosind metoda „accidentului”. Din fericire, un taximetrist și-a dat seama că situația era suspectă, astfel că a informat autoritățile.

Escrocii români au început să acționeze și în străinătate

Autoritățile din Zürich au arestat un român în vârstă de 62 de ani, alături de complicele său, un cetățean german în vârstă de 37 de ani. Cei doi au încercat să îi fure banii unei bătrâne prin metoda „accidentul”, conform click.ro. 

Femeia a fost observată de către taximetristul în mașina căruia s-a urcat, în timp ce a scos o sumă mare de la bancă. Bărbatul și-a dat seama că aceasta ar putea să fie victima unei escrocherii și a alertat autoritățile.

Taximetristul a anunțat autoritățile

După ce șoferul de taxi a anunțat poliția, la scurt timp femeia a ieșit din bancă pentru a se întâlni cu un bărbat să îi dea banii. În acel moment, polițiștii l-au arestat pe bărbat, fiind vorba despre românul de 62 de ani.

Autoritățile au efectuat percheziții unde au descoperit și confiscat mai multe bunuri, printre care mii de franci elvețieni, care ar fi fost obținute prin fraudă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`