Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)

Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)
Deputata USR Cristina Prună, purtătoarea de cuvânt a partidului. Sursa foto: Cristina Prună / Facebook

Deputata Cristina Prună, purtătoarea de cuvânt a USR, a vorbit despre decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale, duminică, la Talk B1 cu Gabriela Mihai, și s-a arătat de părere că hotărârea îl favorizează „tocmai pe domnul Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum domnul Simion în turul 2”.

Cristina Prună (USR), pe B1 TV, despre decizia CCR privind candidatura Dianei Șoșoacă: Riscă să pună în pericol democrația

Întrebată dacă e avantajată Elena Lasconi de această decizie, așa cum susține purtătorul de cuvânt al PSD, purtătoarea de cuvânt a USR a spus: „Pe Elena Lasconi o vor vota românii care o vor vedea ca o alternativă la această clasă politică veche, care vedem că de 35 de ani nu lasă România să se dezvolte la adevăratul său potențial. Pe data de 24 noiembrie vom vedea voturile, va fi momentul adevărului. Până atunci, eu ce sper este că vom avea o campanie electorală în care instituțiile statului nu vor interfera astfel încât să strice democrația din România”.

„Această decizie pe care CCR a luat-o, care, din punctul nostru de vedere, nu se justifică, riscă să pună în pericol democrația în România. Nu ne place de doamna Șoșoacă, e cu rușii, noi suntem cu americanii, nouă ne place democrația, doamnei Șoșoacă îi place Putin, dar (…) haideți să ne uităm la Curtea Constituțională. Acolo avem patru oameni numiți de PSD, unu numit de PNL, unu de UDMR și trei numiți de Președintele României, deci orice combinație de voturi, inclusiv PSD cu PNL sau PSD cu UDMR, sau PSD cu Președintele României, cu cei care au numit acești oameni la CCR, este posibilă”, a continuat Cristina Prună.

Cristina Prună: Decizia CCR îl favorizează pe Marcel Ciolacu

„Pe cine favorizează această decizie? Tocmai pe domnul Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum domnul Simion în turul 2, dar eu, totuși, fac apel la oamenii care înțeleg că România merită și altfel de Președinte, unul de dreapta, nu unul precum domnul Ciucă, care ne spune că vrea nu știu ce majoritate de dreapta și vrea o coaliție de dreapta, dar de fapt tot în poză lângă domnul Ciolacu stă (…). Cred că merităm și altceva și merităm ca acest plan, care până la urmă, iată, este girat și de domnul Iohannis, și de domnul Ciolacu, și de domnul Ciucă, să nu le reușească și să nu avem această continuare a coaliției PSD-PNL”, a mai spus deputata USR Cristina Prună.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:27 - 11 victime după un accident violent între un microbuz și un autoturism, în Bihor
23:01 - A venit momentul pentru o încetare a focului în Gaza și Liban, i-a spus Macron lui Netanyahu după tensiunile recente. Ce i-a răspuns premierul israelian
22:36 - Rareș Bogdan: Numai poporul este îndreptățit să judece dacă o persoană poate deveni sau nu președinte. Nu CCR-ul dominat de magistrați „garantați de PSD”
21:57 - Lucian Romașcanu: PNL atacă fără să se gândească foarte mult, ci doar din scopuri electorale, o instituție fundamentală a statului / Cea mai câștigată este Elena Lasconi. Simion se pare că nu poate beneficia de voturile Dianei Șoșoacă (VIDEO)
21:33 - Ionuț Stroe, despre cazul Diana Șoșoacă: Publicarea motivării CCR este crucială pentru a nu ajunge pe un tărâm al procedurilor nedemocratice (VIDEO)
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale
20:05 - Cristina Neagu este oficial cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor. Victorie dramatică pentru CSM în Polivalentă
19:45 - Mircea Geoană: Pentru asta m-am întors în politică, pentru a aduce o schimbare adevărată în țara mea și în țara noastră