Mașină lovită de tren în județul Buzău. Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită grav

Mașină lovită de tren în județul Buzău. Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită grav
Sursa Foto: CFR Călători / Facebook

O mașină a fost lovită de un tren personal, duminică, în județul Buzău, într-un accident soldat cu moartea șoferului, un bărbat de 45 de ani, și rănirea unei pasagere din același autoturism, o femeie de 33 de ani, potrivit Observatornews.ro.

Mașină lovită de tren în Vernești, Buzău

Accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată din Vernești. Din primele informații reiese că mașina a accesat trecerea în momentul în care se apropia trenul personal.

Șoferul autoturismului, un bărbat de 45 de ani, a murit în urma impactului. O pasageră în vârstă de 33 de ani, din aceeași mașină, a fost rănită grav și a fost preluată de o ambulanță pentru a fi transportată la spital.

A fost întocmit un dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:27 - 11 victime după un accident violent între un microbuz și un autoturism, în Bihor
23:01 - A venit momentul pentru o încetare a focului în Gaza și Liban, i-a spus Macron lui Netanyahu după tensiunile recente. Ce i-a răspuns premierul israelian
22:36 - Rareș Bogdan: Numai poporul este îndreptățit să judece dacă o persoană poate deveni sau nu președinte. Nu CCR-ul dominat de magistrați „garantați de PSD”
22:26 - Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)
21:57 - Lucian Romașcanu: PNL atacă fără să se gândească foarte mult, ci doar din scopuri electorale, o instituție fundamentală a statului / Cea mai câștigată este Elena Lasconi. Simion se pare că nu poate beneficia de voturile Dianei Șoșoacă (VIDEO)
21:33 - Ionuț Stroe, despre cazul Diana Șoșoacă: Publicarea motivării CCR este crucială pentru a nu ajunge pe un tărâm al procedurilor nedemocratice (VIDEO)
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale
20:05 - Cristina Neagu este oficial cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor. Victorie dramatică pentru CSM în Polivalentă