Cristina Prună (USR): Cred că asta îl vulnerabilizează pe Mircea Geoană! Trebuie să fie mai clar și să lămurească lucrurile acestea (VIDEO)

Cristina Prună (USR): Cred că asta îl vulnerabilizează pe Mircea Geoană! Trebuie să fie mai clar și să lămurească lucrurile acestea (VIDEO)
Sursa foto: Cristina Prună / Facebook

Deputata USR, Cristina Prună, a vorbit în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, despre controversa în ceea ce îl privește pe Mircea Geoană, referitoare la posibilele legături cu rușii.

„Cred că asta îl vulnerabilizează pe domnul Geoană”

Cristina Prună a precizat că Mircea Geoană ar trebui să fie transparent în ceea ce privește finanțările pe care le-a primit inclusiv în Mișcarea „România Renaște”. Tototdată, deputata USR a menționat și ce îl vulnerabilizează pe Geoană.

“Deocamdată, suntem la momentul în care vedem că au fost niște articole de presă, care îl leagă pe domnul Mircea Geoană de domnul Rareș Mănescu, iar la momentul acesta cred că, fiind în precampanie, mai avem o lună și începe adevărata campanie prezidențială, este extrem de importantă transparența. Și domnul Geoană trebuie să fie transparent, și cu finanțările pe care le-a primit, inclusiv în această mișcare, România Renaște. Am auzit-o pe purtătoarea de cuvânt a domnului Geoană, care a spus că nu poate să facă publice contractele de finanțare, pentru că prin contract sunt prevăzute clauze de confidențialitate. Cred că asta îl vulnerabilizează pe domnul Geoană și ce am observat este că poate să fie domnul Geoană propria sa vulnerabilitate, dacă nu lămurește mai repede în spațiul public.

Domnul Rareș Mănescu nu este cunoscut ca fiind ușă de biserică. De-a lungul timpului, a avut niște legături, spunea domnul Fenechiu mai devreme de acest grup de la Monaco, cu tot felul de afaceriști implicați în politică și așa mai departe

Departe de a face acuzații fără fond, dar domnul Geoană trebuie să fie mai clar și să lămurească lucrurile acestea. Altfel, văzând istoricul dumnealui de oameni cu care s-a înconjurat, putem să credem că nu știe să-și aleagă oamenii din jurul său. S-au menționat aici mai multe lucruri, domnul Vanghelie, mai mulți.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:11 - Aproape 80 de oameni au murit, după ce feribotul pe care se aflau s-a scufundat. Vasul cu o capacitate de 80 de persoane transporta 278
23:53 - Joe Biden spune că, în locul Israelului, ar evita să atace câmpurile petroliere din Iran: „M-aș gândi la alte alternative”
23:42 - Alimentul care, consumat în exces, afectează imunitatea și accelerează procesul de îmbătrânire. Specialiștii trag un semnal de alarmă
23:31 - Rusia urmează să îi scoată pe talibani de pe lista organizațiilor teroriste. Serghei Lavrov cere Occidentului să ridice restricțiile care îi vizează pe aceștia
23:09 - Autoutilitară cuprinsă de flăcări în municipiul Suceava. De la ce ar fi pornit incendiul
23:06 - Incident la un liceu din Arad. O profesoară a rămas inconștientă minute bune, după ce o bucată de tencuială i-a căzut în cap
22:44 - Oana Florea: PNL, un partener cu care s-a putut negocia punctual orice măsură și a existat comunicare până când Iohannis a început să își bage coada în coaliție. Viitorul lui job e mai important decât stabilitatea țării (VIDEO)
22:18 - Volodimir Zelenski s-a întâlnit cu soldații care luptă în regiunea Kursk a Rusiei. Președintele Ucrainei, în vizită în Sumî, regiune din zona de graniță (FOTO, VIDEO)
22:15 - Scandal monstru la Spitalul Colentina, din Capitală. Ce ar fi pățit un pacient internat acolo
21:48 - Sancțiunea primită de un șofer prins pe DN 1 cu o viteză de 213 km/h. IPJ Sibiu: Viteza se premiază!