Remus Negoi (USR): Coaliția este ruptă doar prin vorbe, prin gogoși pe care ni le vând și cei de la PSD, și cei de la PNL. Încearcă să ne aburească cu astfel de chestiuni, care țin de nervii și de buzunarele noastre, ale tuturor (VIDEO)

Remus Negoi (USR): Coaliția este ruptă doar prin vorbe, prin gogoși pe care ni le vând și cei de la PSD, și cei de la PNL. Încearcă să ne aburească cu astfel de chestiuni, care țin de nervii și de buzunarele noastre, ale tuturor (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / @Remus Negoi

Senatorul USR, Remus Negoi, a spus în emisiunea „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, pe B1 TV, că, de fapt, coaliția este ruptă doar prin vorbe și că cei din PSD și din PNL și că nu sunt deloc credibili cei din PNL în legătură cu afirmațiile pe care le fac.

„Nu a plecat niciun ministru de la PNL, din Guvern”

“Coaliția este ruptă doar prin vorbe, prin gogoși pe care ni le vând cei și de la PSD, și de la PNL. Cu toată simpatia pentru colegii mei, senatori, îi simpatizez că încearcă să ne vândă gogoși, dar sub nicio formă nu-i simpatizez atunci când încearcă să ne aburească cu astfel de chestiuni, care țin, până la urmă, de nervii și de buzunarele noastre, ale tuturor, pentru că atunci când vii și spui sus și tare ’avem o coaliție stabilă, noi de asta am făcut coaliție între PSD și PNL, ca să asigurăm stabilitate țării’ și acum, cu puțină vreme înainte de alegeri, vii și spui peste tot că nu mai există coaliție, când, de fapt, ea există, ea, în fapt, a existat aproape întotdeauna. Nu poți să fii deloc credibil, încerci să păcălești, prin ceea ce spui, alegătorii care se uită la tine, încearcă, de fapt, cei de la PNL să îi păcălească, pentru că aceia sunt mai dezamăgiți decât cei de la PSD.

Și atunci, prin astfel de manevre politice, și subterane, și supraterane, încearcă să lanseze ideea că de fapt nu mai există o coaliție. Ba da, coaliția există și demonstrația este cea pe care o vedem zi de zi. Nu a plecat niciun ministru de la PNL, din Guvern, nu a plecat niciun secretar de stat, niciun subsecretar de stat, nu a plecat nimeni de acolo. Și atunci cum poți să spui că nu există coaliție, când, de fapt, guvernarea are loc și în momentul acesta între PSD și PNL?”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:11 - Aproape 80 de oameni au murit, după ce feribotul pe care se aflau s-a scufundat. Vasul cu o capacitate de 80 de persoane transporta 278
23:53 - Joe Biden spune că, în locul Israelului, ar evita să atace câmpurile petroliere din Iran: „M-aș gândi la alte alternative”
23:42 - Alimentul care, consumat în exces, afectează imunitatea și accelerează procesul de îmbătrânire. Specialiștii trag un semnal de alarmă
23:31 - Rusia urmează să îi scoată pe talibani de pe lista organizațiilor teroriste. Serghei Lavrov cere Occidentului să ridice restricțiile care îi vizează pe aceștia
23:09 - Autoutilitară cuprinsă de flăcări în municipiul Suceava. De la ce ar fi pornit incendiul
23:06 - Incident la un liceu din Arad. O profesoară a rămas inconștientă minute bune, după ce o bucată de tencuială i-a căzut în cap
22:44 - Oana Florea: PNL, un partener cu care s-a putut negocia punctual orice măsură și a existat comunicare până când Iohannis a început să își bage coada în coaliție. Viitorul lui job e mai important decât stabilitatea țării (VIDEO)
22:18 - Volodimir Zelenski s-a întâlnit cu soldații care luptă în regiunea Kursk a Rusiei. Președintele Ucrainei, în vizită în Sumî, regiune din zona de graniță (FOTO, VIDEO)
22:15 - Scandal monstru la Spitalul Colentina, din Capitală. Ce ar fi pățit un pacient internat acolo
21:58 - Cristina Prună (USR): Cred că asta îl vulnerabilizează pe Mircea Geoană! Trebuie să fie mai clar și să lămurească lucrurile acestea (VIDEO)