Florian Bodog: Colaborarea între PSD și PNL în ceea ce privește actul de guvernare eu nu cred că are de suferit. Coaliția nu este ruptă (VIDEO)

Florian Bodog: Colaborarea între PSD și PNL în ceea ce privește actul de guvernare eu nu cred că are de suferit. Coaliția nu este ruptă (VIDEO)
Foto: Facebook / Florian Bodog

Senatorul PSD Florian Bodog a vorbit despre tensiunile din coaliție, vineri, pe B1 TV, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, și s-a arătat de părere că în ceea ce privește actul de guvernare colaborarea dintre social-democrați și PNL nu are de suferit.

Florian Bodog (PSD), pe B1 TV: Miniștrii colaborează între ei. Coaliția nu este ruptă

Întrebat despre tensiunile din coaliție, senatorul PSD a spus: „Miniștrii colaborează între ei. Că există oameni care bagă bățul prin gard, a se citi domnul Cozma sau, mă rog, alții, că există personaje cum este domnul Rareș Bogdan, care vine și spune că vor mări TVA, că nu cred că s-a referit la noi, ci viitoarea coaliție, pe care domnia sa o vede a fi de dreapta, e posibil să mărească TVA, că nu-și doresc să existe o femeie pe listele din diaspora, astea cred că sunt lucrurile care supără, dar colaborarea între PSD și PNL în ceea ce privește actul de guvernare eu nu cred că are de suferit în momentul de față și, practic, continuă această coaliție și această guvernare strict pentru a asigura stabilitate și strict pentru a asigura cele de trebuință traiului pentru perioada care urmează, care, mă rog, e o perioadă marcată de inundațiile care au trecut, de seceta care a fost la un moment dat, de faptul că vine o perioadă friguroasă, de iarnă, în care oamenii trebuie să aibă ce să pună pe masă, nu îi interesează pe ei cine cu cine se ceartă și că unii dintre noi nu ne mai dorim să guvernăm împreună.

„Eu nu cred că asta îi interesează pe români în momentul de față, ci îi interesează să aibă ce pune pe masă (…). Coaliția nu este ruptă (…). Dacă era ruptă, ieșeau de la guvernare”, a adăugat Florian Bodog.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:31 - Rusia urmează să îi scoată pe talibani de pe lista organizațiilor teroriste. Serghei Lavrov cere Occidentului să ridice restricțiile care îi vizează pe aceștia
23:09 - Autoutilitară cuprinsă de flăcări în municipiul Suceava. De la ce ar fi pornit incendiul
23:06 - Incident la un liceu din Arad. O profesoară a rămas inconștientă minute bune, după ce o bucată de tencuială i-a căzut în cap
22:44 - Oana Florea: PNL, un partener cu care s-a putut negocia punctual orice măsură și a existat comunicare până când Iohannis a început să își bage coada în coaliție. Viitorul lui job e mai important decât stabilitatea țării (VIDEO)
22:18 - Volodimir Zelenski s-a întâlnit cu soldații care luptă în regiunea Kursk a Rusiei. Președintele Ucrainei, în vizită în Sumî, regiune din zona de graniță (FOTO, VIDEO)
22:15 - Scandal monstru la Spitalul Colentina, din Capitală. Ce ar fi pățit un pacient internat acolo
21:58 - Cristina Prună (USR): Cred că asta îl vulnerabilizează pe Mircea Geoană! Trebuie să fie mai clar și să lămurească lucrurile acestea (VIDEO)
21:48 - Sancțiunea primită de un șofer prins pe DN 1 cu o viteză de 213 km/h. IPJ Sibiu: Viteza se premiază!
21:34 - Daniel Fenechiu (PNL): Este cât se poate de evident că Mircea Geoană e foarte neglijent cu anturajul. În momentul în care tu te afișezi cu anumite persoane, dai un semnal (VIDEO)
21:21 - Alina Gorghiu: Tăcerea nu este o soluție în cazurile de violență și hărțuire sexuală. Ministerul Justiției a elaborat un ghid care îndrumă victimele către autoritățile competente