Suporterii FCSB reținuți în Grecia au fost arestați preventiv. Cât vor sta în spatele gratiilor și ce amenzi au primit

Suporterii FCSB reținuți în Grecia au fost arestați preventiv. Cât vor sta în spatele gratiilor și ce amenzi au primit
Foto simbol: Pixabay

Cei opt suporteri FCSB reținuți de poliția din Grecia înaintea meciului cu PAOK au primit câte 30 de zile de arest preventiv, potrivit GSP.

Arest preventiv pentru suporterii FCSB

Cei opt fani au fost reținuți de poliția elenă imediat după ce au intrat în Grecia, dinspre România, via Bulgaria. Au rămas în custodia autorităților locale și nu au putut asista la meciul de joi de la Salonic, iar instanța a decis vineri să îi plaseze în arest preventiv pentru 30 de zile, reiese din informațiile GSP.ro.

În plus, aceștia au fost amendați cu amenzi de câte 1.600 de euro.

Potrivit GSP, la controlul din vama de la Promachonikos, în mașina în care se aflau cei opt suporteri ar fi fost găsite un cuțit și un baston de poliție.

Poliția l-ar fi folosit ca translator pe Iorgos Pantazis, un localnic care a jucat în tinerețe la Oțelul Galați.

FCSB, victorie cu PAOK la Salonic

Campioana României s-a impus cu 1-0 la Salonic, joi seara, și are maximum de puncte după primele două etape din faza principală a Europa League.

FCSB a înscris prin Daniel Bîrligea, în minutul 45+8, și a jucat în inferioritate numerică din minutul 56, după eliminarea lui Darius Olaru.

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a pierdut ambele meciuri de până acum, 0-1 cu FCSB, respectiv 3-1 la Galatasaray Istanbul. În prima etapă, FCSB o învinsese pe RFS (Letonia), scor 4-1.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:18 - Volodimir Zelenski s-a întâlnit cu soldații care luptă în regiunea Kursk a Rusiei. Președintele Ucrainei, în vizită în Sumî, regiune din zona de graniță (FOTO, VIDEO)
22:15 - Scandal monstru la Spitalul Colentina, din Capitală. Ce ar fi pățit un pacient internat acolo
21:58 - Cristina Prună (USR): Cred că asta îl vulnerabilizează pe Mircea Geoană! Trebuie să fie mai clar și să lămurească lucrurile acestea (VIDEO)
21:48 - Sancțiunea primită de un șofer prins pe DN 1 cu o viteză de 213 km/h. IPJ Sibiu: Viteza se premiază!
21:34 - Daniel Fenechiu (PNL): Este cât se poate de evident că Mircea Geoană e foarte neglijent cu anturajul. În momentul în care tu te afișezi cu anumite persoane, dai un semnal (VIDEO)
21:21 - Alina Gorghiu: Tăcerea nu este o soluție în cazurile de violență și hărțuire sexuală. Ministerul Justiției a elaborat un ghid care îndrumă victimele către autoritățile competente
21:19 - În câte ore parcurge un autobuz în București, un traseu cu 43 de stații. Timpul petrecut în autobuz, suficient încât să străbați drumul București-Sibiu
21:05 - Simona Spătaru, despre eventuala majorare a TVA: Totul va costa mai mult cu 30%. Aceasta este propunerea coaliției pentru a putea să își acopere o parte dintre pierderile mari pe care le-au produs în economie (VIDEO)
20:58 - Ciclonul Cassandra lovește România, după ce a făcut ravagii în Italia. Care vor fi zonele cele mai afectate din țara noastră (VIDEO)
20:41 - NATO, despre Mircea Geoană: A obținut autorizație de securitate și a lucrat în mod consecvent în sprijinul Alianței transatlantice și în apărarea valorilor democratice ale NATO