Sergiu Bîlcea: Ruptura dintre PNL și PSD este una evidentă. Ne asumăm în continuare această guvernare. După învestirea noului Parlament, PNL își dorește o majoritate de dreapta (VIDEO)

Sergiu Bîlcea: Ruptura dintre PNL și PSD este una evidentă. Ne asumăm în continuare această guvernare. După învestirea noului Parlament, PNL își dorește o majoritate de dreapta (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / @Sergiu Bîlcea

Deputatul PNL, Sergiu Bîlcea, a vorbit în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, despre neînțelegerile din coaliția PSD-PNL.

„PNL își asumă rolul de a nu ieși de la guvernare, dar asta nu înseamnă că nu trage un semnal de alarmă către PSD”

Bîlcea a precizat că ruptura  dintre PNL și PSD este una evidentă, dar își vor asuma în continuare guvernarea pentru că se poate să rupi o alianță în pragul alegerilor. Deputatul a precizat că PNL își dorește o majoritate de dreapta după învestirea noului Parlament.

“Ruptura între PNL și PSD, cele două partide sunt partide diferite din toate punctele de vedere, este una evidentă. Ne asumăm în continuare această guvernare, pentru că este normal să nu rupi o alianță de guvernare în pragul alegerilor, dar toate aceste mesaje pe care le-am dat în spațiul public sunt clare. După decembrie, după învestirea noului Parlament, PNL își dorește o majoritate de dreapta prin care toate deciziile să meargă spre o reformă, spre schimbări, schimbări profunde ne-am dori, să avem în sfârșit schimbări în societatea românească pe care le vedem.

Sunt, în momentul de față, păreri diametral opuse cu PSD în ce privește multe subiecte. Am văzut, că am tras linia roșie în ce înseamnă impozitul fix, impozitul acesta care există în acest moment, iar până la data alegerilor, PNL își asumă rolul de a nu ieși de la guvernare, dar asta nu înseamnă că nu trage un semnal de alarmă către PSD, care a avut câteva derapaje în ultima perioadă și plus a intrat într-o logică de campanie, de ceva vreme, mult, mult mai hotărâ decât ar fi trebuit”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:18 - Volodimir Zelenski s-a întâlnit cu soldații care luptă în regiunea Kursk a Rusiei. Președintele Ucrainei, în vizită în Sumî, regiune din zona de graniță (FOTO, VIDEO)
22:15 - Scandal monstru la Spitalul Colentina, din Capitală. Ce ar fi pățit un pacient internat acolo
21:58 - Cristina Prună (USR): Cred că asta îl vulnerabilizează pe Mircea Geoană! Trebuie să fie mai clar și să lămurească lucrurile acestea (VIDEO)
21:48 - Sancțiunea primită de un șofer prins pe DN 1 cu o viteză de 213 km/h. IPJ Sibiu: Viteza se premiază!
21:34 - Daniel Fenechiu (PNL): Este cât se poate de evident că Mircea Geoană e foarte neglijent cu anturajul. În momentul în care tu te afișezi cu anumite persoane, dai un semnal (VIDEO)
21:21 - Alina Gorghiu: Tăcerea nu este o soluție în cazurile de violență și hărțuire sexuală. Ministerul Justiției a elaborat un ghid care îndrumă victimele către autoritățile competente
21:19 - În câte ore parcurge un autobuz în București, un traseu cu 43 de stații. Timpul petrecut în autobuz, suficient încât să străbați drumul București-Sibiu
21:05 - Simona Spătaru, despre eventuala majorare a TVA: Totul va costa mai mult cu 30%. Aceasta este propunerea coaliției pentru a putea să își acopere o parte dintre pierderile mari pe care le-au produs în economie (VIDEO)
20:58 - Ciclonul Cassandra lovește România, după ce a făcut ravagii în Italia. Care vor fi zonele cele mai afectate din țara noastră (VIDEO)
20:41 - NATO, despre Mircea Geoană: A obținut autorizație de securitate și a lucrat în mod consecvent în sprijinul Alianței transatlantice și în apărarea valorilor democratice ale NATO