Cât vor primi jucătorii roș-albaștri după victoria cu PAOK. Gigi Becali: „Atât le dau primă, l-am pus pe Tănase să le zică”

Cât vor primi jucătorii roș-albaștri după victoria cu PAOK. Gigi Becali: „Atât le dau primă, l-am pus pe Tănase să le zică”
Srsa Foto: SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că ve va acorda jucătorilor FCSB o primă după victoria cu PAOK, din Europa League. Deși patronul a declarat că jucătorii nu vor avea primă la victorie, ci doar la calificare, Becali s-a răzgândit.

Câți bani vor primi jucătorii drept primă

Fiecare jucător va primi câte 3.000 de euro pentru victoria cu PAOK. „Am fost la ei în vestiar după meci, le-am mulțumit. M-au aplaudat când am plecat, a venit și Tănase după mine și i-am zis să se ducă înapoi și să le spună că le dau primă. 3 mii de euro primă pentru fiecare jucător. Nu dau în general, dar nu am mai fost de mult timp cu ei, eram prea bucuros. Ei sunt 30 de jucători, mai mult nu pot nici eu să dau. Tănase a luat deja prima de calificare în Europa League. Mai au jucătorii și pentru calificarea mai departe, dar nu mai știu. Ce îmi convine zic, ce nu îmi convine nu zic”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Becali: „De mâine îi mărim contractul lui Lixandru”

Patronul de la FCSB a vorbit și despre Mihai Lixandru, care a suferit o accidentare gravă la meciul cu PAOK și care va lipsi aproximativ 6 luni de pe gazon. Mijlocașul central a ieșit de pe teren pe tarpe targă, conform gsp.ro. 

„Lixandru e pierdere omenească, îmi pare rău de el. Dar nu stăm noi în Lixandru. Dar noi nu mai jucăm cu doi închizători în campionat, jucăm cu Olaru și Tănase interi.

După meci m-am dus la MM și i-am zis că de mâine îi mărim contractul lui Lixandru, asta am vrut să fac pentru el. I-am făcut 12.000, avea vreo 7-8.000 de euro pe lună. Toată echipa era de față acolo”, a mai declarat Gigi Becali.

Programul lui FCSB în Europa League

26 septembrie: FCSB vs RFS 4-1

3 octombrie, ora 22.00: PAOK vs FCSB

24 octombrie, ora 22.00: Rangers vs FCSB

7 noiembrie, ora 19.45: FCSB vs Midtjylland

28 noiembrie, ora 22.00: FCSB vs Olympiakos

12 decembrie, ora 19.45: Hoffenheim vs FCSB

23 ianuarie 2025, ora 19.45: Qarabag vs FCSB

30 ianuarie 2025, ora 22.00: FCSB vs Manchester United

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:00 - Florian Bodog: Colaborarea între PSD și PNL în ceea ce privește actul de guvernare eu nu cred că are de suferit. Coaliția nu este ruptă (VIDEO)
18:58 - Rețeta pentru murături perfecte, lăsată de Radu Anton Roman. De ce recomanda acesta ca borcanele să fie puse pe lame de cuțite
18:50 - Virgil Guran: Când a fost Nicole Ciucă premier, întotdeauna când s-au luat măsuri în alianță, s-a discutat cu partenerii noștri. De când a venit Ciolacu, nu mai există acest dialog. De aici pornesc multe lucruri (VIDEO)
18:26 - Sergiu Bîlcea: Ruptura dintre PNL și PSD este una evidentă. Ne asumăm în continuare această guvernare. După învestirea noului Parlament, PNL își dorește o majoritate de dreapta (VIDEO)
18:03 - „Am o familie care nu trebuie să sufere din cauza indiferenței mele”. Mesajul transmis de Radu Vâlcan, de pe patul de spital
17:57 - „Urâm România”. Jucătoare de teqball din Ungaria, sancționată sever după ce l-a făcut praf pe arbitrul român de la turneul de Cupă Mondială din Budapesta (VIDEO)
17:45 - Horațiu Cosma: Păcăleala anului de la Grindeanu – avem doar 36 km noi de drumuri rapide din cei 170 promiși
17:32 - Mihai Trăistariu susține că a găsit piesa perfectă pentru Eurovision. Nu știe încă pentru ce țară va concura, dar știe pentru care și-ar dori să o facă
17:31 - Oligarhul rus Hodorkovski care îl acuza pe Mircea Geoană, audiat de procurorii polonezi
17:30 - Bogdan Matei, despre neînțelegerile din coaliția de guvernare: Din mesajul colegilor noștri de la PNL, eu înțeleg în felul următor, “nu mai vreau, dar mai stau”. Lucrurile sunt foarte clare (VIDEO)