O traficantă de droguri fugită în Spania a fost adusă în România. Ce pedeapsă are de executat

O traficantă de droguri fugită în Spania a fost adusă în România. Ce pedeapsă are de executat
Sursa foto: Shutterstock

O femeie care a fugit în Spania, fiind condamnată la 3 ani de închisoare pentru introducerea drogurilor într-un penitenciar, a fost adusă în țară pentru a-și executa pedeapsa.

52 de fugari din Spania au fost aduși în România

Femeia a fugit în Spania în speranța că nu va fi găsită, dar autorităție au reușit să îi dea de urmă. Doar de la începutul acestui an, 52 de fugari au fost aduși în țară, din Spania, informează știrileprotv.

„Nu toţi traficanţii de droguri fug de închisoare. Unii dintre ei o vizitează doar ca să introducă droguri pentru deţinuţi. Este cazul fugarei Roşca Sorina-Elena. A fost condamnată la 3 ani de închisoare pentru că a introdus droguri într-un loc de detenţie. A fugit în Spania, crezând că nu va fi găsită. Dar s-a înşelat.

Autorităţile române şi spaniole au o bună colaborare. 52 de fugari au fost aduşi de la începutul anului din Spania. Iar de aseară se mai adaugă unul. Fugara noastră a fost adusă într-un penitenciar din ţară, unde îşi va executa pedeapsa. Din cauza drogurilor, dar fără droguri”, a scris ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`