Bruce Springsteen o susține pe Kamala Harris la Președinția SUA: „Donald Trump este cel mai periculos candidat” (VIDEO)

Bruce Springsteen o susține pe Kamala Harris la Președinția SUA: „Donald Trump este cel mai periculos candidat” (VIDEO)
January 20, 2021, Washington, District of Columbia, USA: Bruce Springsteen performs during “Celebrating America,” a primetime program to welcome a New Era of Leadership in celebration of the Inauguration of Joe Biden as President of the United States and Kamala Harris as Vice President of the US on January 20, 2021 (Credit Image: © Biden Inaugural Committee Via Cn/CNP via ZUMA Wire)

Bruce Springsteen, care i-a susținut vocal pe Barack Obama și Joe Biden la alegerile anterioare, a făcut anunțul într-un videoclip postat pe Instagram.

Springsteen crede că viziunea sa despre cum ar trebui să arate SUA se potrivește cu programul promovat de Kamala Harris

„Putem spune că niciodată după Războiul Civil nu s-a simțit că această țară măreață e atât de divizată politic, spiritual și emoțional ca în acest moment”, a spus Springsteen în videoclipul filmat într-un restaurant. „Nu trebuie să fie așa.”


Springsteen a adăugat: „Donald Trump este cel mai periculos candidat la președinte din viața mea. Disprețul său pentru Constituția noastră, democrație, stat de drept și transferul pașnic al puterii ar trebui să-l descalifice pentru a mai candida din nou la funcția de președinte. El nu înțelege ce înseamnă această țară, istoria ei sau ce înseamnă să fii profund american.”

Vorbind despre motivul pentru care va vota pentru Harris, Springsteen a spus: „Pe de altă parte, Kamala Harris și Tim Walz sunt dedicați unei viziuni a acestei țări care îi respectă și îi include pe toți, indiferent de clasă, religie, rasă, punct de vedere politic sau identitate sexuală și vor să dezvolte economia într-un mod prin care să beneficieze pe toți, nu doar cei câțiva ca mine, în plus. Aceasta este viziunea mea asupra Americii despre care am scris constant timp de 55 de ani.”

El a concluzionat, citat de Variety: „Toată lumea vede lucrurile diferit și vă respect alegerea din punct de vedere a concetățeanului. Dar, ca și voi, am dreptul la un singur vot și este una dintre cele mai prețioase bunuri pe care le am. De aceea, pe 5 noiembrie, voi vota pentru Kamala Harris și Tim Walz. Mulțumesc pentru vizionare.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`