Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a făcut public totul. Ce interdicție i-a pus tatăl său: “Mi-a spus să nu mă …”

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a făcut public totul. Ce interdicție i-a pus tatăl său: “Mi-a spus să nu mă ...”
Sursa foto: Radu Ștefan Bănică / Instagram

Deși fiul celebrului cântăreț și actor Ștefan Bănică Jr., Radu Ștefan Bănică a reușit să își clădească singur o carieră spectaculoasă în muzică și teatru. În ciuda persoanelor care cred că succesul de care se bucură Radu se datorează în întregime familie din care provine, numele pe care îl poartă a adus, de multe ori, o presiune în plus pe umerii tânărului.

La doar 22 de ani, Radu Ștefan Bănică a trecut prin multiple provocări, în ceea ce privește cariera sa. În ciuda talentului de care a dat dovadă, succesul nu a venit peste noapte, iar tânărul a trebuit să depună mult efort pentru a demonstra de ce e capabil. Uneori, efortul a fost dublat de presiunea de a se ridica la performanța la care a ajuns tatăl său.

„Având în vedere că mi am ales același drum ca bunicul și tatăl meu, acest nume este o carte de vizită – un avantaj foarte mare, dar care vine și cu niște așteptări foarte mari, comparații… Cel mai mult resimt presiunea de a livra un produs bun. Normal, și eu, fără legătură cu numele, îmi doresc același lucru, dar știu tot timpul că nu trebuie să mă prezint cu un produs care nu face cinste numelui meu.”, a spus Radu Bănică, potrivit Viva.ro.

Ce i-a zis Ștefan Bănică Jr. fiului său

Radu nu a primit suportul pe care lumea crede că l-a avut din partea tatălui său. Cel puțin, nu în momentul în care acesta a decis că vrea ca arta sa să fie mai mult decât o simplă pasiune.

Ștefan Bănică Jr. și-a sfătuit fiul să stea departe de lumina reflectoarelor și să aleagă o meserie stabilă, sugerându-i să devină medic sau bucătar. Lucrurile s-au schimbat radical din momentul în care tatăl său a înțeles cât de dornic și hotărât era Radu să se dedice pentru artă.

„Inițial, mi-a spus să nu mă fac artist. Să mă fac bucătar sau doctor. Ulterior, ca sfat, mi-a spus că, dacă asta este calea pe care mi-o doresc, să mă dedic și să nu îmi bat joc de ea.”, a mai spus Radu, conform Viva.ro.

Relația lui Radu și a Ioanei

Un alt aspect important din viața lui Radu este relația sa de mai bine de un an cu Ioana Vallimărescu, o tânără studentă la Universitatea de Arte din Londra. Deși relația lor este la distanță, cei doi reușesc să mențină o legătură solidă și să se sprijine reciproc în carierele și visurile lor, potrivit Click.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`