Bărbat arestat pentru trafic de cocaină și canabis, după un flagrant. Cum adusese drogurile în țară

Bărbat arestat pentru trafic de cocaină și canabis, după un flagrant. Cum adusese drogurile în țară
Foto: Pixabay

Un bărbat de 37 de ani, din județul Mehedinți, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prins în flagrant în timp ce ridica un pachet plin de droguri din Spania, potrivit Agerpres.

Prins în flagrant cu cocaină și canabis

Pachetul fusese introdus în țară din Spania, prin intermediul unei firme de coletărie, și conținea – ascunse printre diverse bunuri – circa 600 de grame de cocaină și 4 kilograme de canabis.

Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a precizat că la perchezițiile efectuate la domiciliul bărbatului respectiv au fost găsite și ridicate mai multe mijloace de probă.

„Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Mehedinţi, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 37 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de risc şi mare risc, fără drept şi trafic de droguri de risc şi mare risc. Bărbatul a fost prins în flagrant delict, la data de 2 octombrie 2024, în timp ce ar fi ridicat un pachet, introdus în ţară din Spania, prin intermediul unei firme de coletărie, în care s-ar fi aflat, ascunse printre diverse bunuri, aproximativ 600 de grame de cocaină (drog de mare risc) şi 4 kilograme de canabis (drog de risc)”, a declarat IPJ Mehedinți.

A fost arestat

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`