Un tânăr din Prahova a murit, chiar în fața părinților săi. Cum a avut loc tragicul accident

Un tânăr din Prahova a murit, chiar în fața părinților săi. Cum a avut loc tragicul accident
Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, s-a stins din viață în urma unui accident rutier, chiar în fața părinților săi. După petrecerea de ziua sa, tânărul s-a răsturnat cu mașina în curtea casei părinților.

Accidentul s-a petrecut miercuri noapte, în localitatea Ștefești, județul Prahova. Șoferul, un tânăr de 28 de ani, se întorcea de la petrecerea pe care o organizase cu ocazia zilei sale de naștere. Din cauza vitezei, bărbatul a pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat într-o curte de pe marginea drumului, potrivit Antena 3.

Curtea în care s-a răsturnat mașina era chiar a părinților tânărului. Cei doi au ieșit din casă și și-au văzut fiul, prins sub fiarele contorsionate.

Echipajele sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăr

Inițial, la fața locului a ajuns un echipaj cu paramedici de la SMURD. Ulterior, pentru că tânărul era inconștient și nu răspundea manevrelor de resuscitare, a fost chemată și o ambulanță cu medic. Însă, pentru că tânărul nu a dat semne de viață, a fost constatat decesul.

Până la acest moment, nu se cunoaște dacă tânărul a fost sau nu sub influența alcoolului, la momentul producerii accidentului.

Polițiștii din Prahova continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:18 - Marcel Ciolacu, întrebat despre deficit: Nu este o nenorocire, mai ales că 84% sunt bani puși în investiții; 2025-2026 e cea mai mare provocare în ceea ce privește investițiile pentru România (VIDEO)
22:12 - „E un mediu plăcut, în care vii cu drag”. În ce afacere a investit Ionuț 10.000 de euro
22:01 - Câți bani a plătit o turistă la o cafenea din Paris. Reacția internauților
21:51 - Marcel Ciolacu, de părere că informațiile privind miniterenul de golf de la vila de protocol din Neptun a Președintelui trebuie descretizate: „Vorbim de bani publici și este normal să știm cum s-au cheltuit” (VIDEO)
21:43 - Marcel Ciolacu a dezvăluit care este filmul său preferat, pe care îl recomandă și românilor: „Sunt de modă veche”
21:34 - 11 decese din cauza virusului Marburg în Rwanda. OMS avertizează că există risc de răspândire internațională / În Germania, două persoane aflate în izolare au fost testate negativ
21:31 - Ciocolata Dubai, produsă în România. Desertul care a devenit viral pe rețelele de socializare
21:19 - Despărțirea momentului. Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus „adio”. Dezvăluiri despre separarea celor doi, în noua piesă a artistului
21:16 - Lucian Lungoci (PSD), despre Mircea Geoană: Pozează în povestea asta de independent și luptă împotriva partidelor politice, când el este, de fapt, produs politic (VIDEO)
21:14 - Boris Johnson a găsit un microfon ascuns în baie după o întâlnire cu Benjamin Netanyahu, susține fostul premier britanic în noua sa carte