Cu cine ar face PSD coaliție după alegeri? Laurențiu Gîdei: Rămâne PNL-ul, rămâne UDMR-ul și poate, ulterior, ar fi cazul să discutăm și cu cei de la USR. Exclus cu AUR, exclus cu partidul lui Șoșoacă (VIDEO)

Cu cine ar face PSD coaliție după alegeri? Laurențiu Gîdei: Rămâne PNL-ul, rămâne UDMR-ul și poate, ulterior, ar fi cazul să discutăm și cu cei de la USR. Exclus cu AUR, exclus cu partidul lui Șoșoacă (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Laurentiu Gidei

Deputatul PSD, Laurențiu Gîdei, a fost întrebat în cadrul emisiunii Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, cu cine ar face coaliție PSD-ul, după alegeri.

Gîdei speră, totuși, ca PSD să obțină un scor mare la alegeri, pentru a-și putea „alege partenerul de guvernare”.

“Poate o să ne facă și o să facă o surpriză tuturor politicienilor românii, astfel încât să voteze foarte mult Partidul Social Democrat, astfel încât să fim într-o zonă lejeră de a ne alege partenerul de guvernare. Pentru că, dacă inconsecventa celor de la PNL, vedeți și doamna Lasconi, mie mi s-a părut că a folosit termenul sau a indicat că ar fi o minciună sau minciuni spuse de cei de la PNL”.

„Exclus cu AUR, exclus cu partidul lui Șoșoacă”

Întrebat dacă PSD-ul are o negociere cu USR-ul, Gîdei a răspuns:

“Din punctul meu de vedere, nu este nota partidului, exceptând AUR și partidul SOS, cred că putem discuta de o negociere cu forțele politice responsabile din România, dar mai aproape de orice, rămâne PNL-ul, rămâne UDMR-ul și poate, ulterior, ar fi cazul să discutăm și cu cei de la USR, dacă nu ne vom înțelege cu partenerii noștri actuali de guvernare. Încă o dată, subliniez exclus cu AUR, exclus cu partidul lui Șoșoacă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:19 - Despărțirea momentului. Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus „adio”. Dezvăluiri despre separarea celor doi, în noua piesă a artistului
21:16 - Lucian Lungoci (PSD), despre Mircea Geoană: Pozează în povestea asta de independent și luptă împotriva partidelor politice, când el este, de fapt, produs politic (VIDEO)
21:14 - Boris Johnson a găsit un microfon ascuns în baie după o întâlnire cu Benjamin Netanyahu, susține fostul premier britanic în noua sa carte
20:57 - Cât costă kilogramul de varză în piață. Murăturile sunt mai scumpe
20:53 - Adrian Cozma: PSD dăunează grav României și dăunează grav sănătății PNL. Noi avem un țel cu totul diferit față de ce are PSD-ul. Marcel Ciolacu nu face decât să-l copieze pe Dragnea (VIDEO)
20:48 - Radu Miruță: Singurul candidat cu un mesaj credibil anti-PSD este Elena Lasconi. Geoană numai anti-PSD nu poate fi, Ciucă are mai multe poze cu PSD decât cu uniforma militară pe dumnealui (VIDEO)
20:36 - Diferența dintre carnea și ouăle din Ucraina față de cele din România. Prețul lor este mai mic
20:35 - Mihail Hodorkovski a șters postarea în care îl ataca pe Geoană
20:28 - Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a făcut public totul. Ce interdicție i-a pus tatăl său: “Mi-a spus să nu mă …”
20:24 - Nicolae Ciucă: Românii vor avea grijă, cum au avut de fiecare dată în alegeri, să nu lase puterea într-un singur loc. Nu vrem să avem din nou PSD-ul la toate butoanele (VIDEO)