De ce din ce în ce mai multe gospodine pun o ceapă în baie. Care este motivul

De ce din ce în ce mai multe gospodine pun o ceapă în baie. Care este motivul
Foto simbol: Pixabay

Ceapa este una dintre legumele cele mai întrebuințate în bucătărie, fiind totuși utilă și în alte situații. Un exemplu ar fi în baie, unde din ce în ce mai multe gospodine o așează, cu scopul de a scăpa de o problemă des întâlnită.

La ce este utilă ceapa în baie

Una dintre cele mai comune probleme în băi este mirosul neplăcut care persistă. În multe situații, nici produsele din comerț nu sunt eficiente. De aceea, ceapa poate ajuta în acest sens, conform click.ro. 

Cum trebuie să procedați

Ceapa trebuie curățată de frunze și tăiată pe jumătate sau în mai multe felii, apoi așezată pe o farfurie și depozitată lângă vasul toaletei sau pe rezervorul acesteia. Trebuie lăsată să acționeze peste noapte.

Alte remedii naturale pentru mirosurile neplăcute din casă

Pe lângă trucul cu ceapa, o altă soluție bună este bicarbonatul de sodiu. Trebuie să lăsați o cutie desfăcută și așezată în spatele vasului de toaletă este mai mult decât suficientă pentru eliminarea mirosurilor urâte.

Un alt truc este cel cu sucul de lămâie, unde trebuie să  îl pulverizezi pe suprafețele urât mirositoare din baie. Șterge-l după câteva minute cu o lavetă sau prosoape de bucătărie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`