Ce au descoperit polițiștii din Dolj în portbagajul unui șofer bulgar. S-a ales cu dosar penal

Ce au descoperit polițiștii din Dolj în portbagajul unui șofer bulgar. S-a ales cu dosar penal
Sursa foto: Shutterstock

Polițiștii de frontieră din Dolj au descoperit în mașina unui șofer bulgar mai multe pachete de țigări care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc. Autoritățile au găsit în vehicul 30.000 de țigarete, pe care bărbatul încerca să le introducă în țară fără documentele necesare.

Bărbatul nu a prezentat documentele de proveniență

După ce au verificat autoturismul, autoritățile au găsit 30.000 de țigarete pe care șoferul a încercat să le introducă în țară fără documentele necesare, conform Știrile ProTv. 

„La data de 02.10.2024, în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autoturism, un cetățean bulgar în vârstă de 30 de ani. În urma efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit, ascunse și nedeclarate, în bagajele personale, mai multe pachete de țigări care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc”, a precizat Inspectoratul Teritorial Giurgiu într-un comunicat.

Cantitatea de țigarete a fost indisponibilizată de autorități

Autoritățile au stabilit că țigările aparțineau șoferului bulgar, iar acesta nu a putut prezenta documente de proveniență pentru produsele în cauză.

„Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 34.500 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști iar, în cauză, a fost întocmit dosar penal”, se mai arată în comunicat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:25 - Bărbat arestat pentru trafic de cocaină și canabis, după un flagrant. Cum adusese drogurile în țară
19:16 - Șeful Direcției Judecători din Inspecția Judiciară se pensionează după 15 ani în sistem, în loc de 25. Dimitriu (USR): Vina aparține în mare măsură și PSD-PNL, care au dat o astfel de legislație, care să permită judecătorilor să facă astfel de abuzuri (VIDEO)
19:02 - Orașul fără primar din România. Cine se ocupă de cetățeni
19:02 - Adrian Oros: România, adusă într-un marasm economic de guverne făcute parcă la mișto, la balul bobocilor la vreo privată / Este cel puțin indecent să te prostituezi oficial cu PSD și să faci ochi dulci partidelor de dreapta (VIDEO)
18:40 - Angajat IML, acuzat de luare de mită. Ce sume cerea bărbatul pentru falsificarea certificatelor medico-legale
18:37 - Marian Rasaliu, despre controversa referitoare la Mircea Geoană: Cred că singur inflamează subiectul pentru că, altfel, n-ar avea cum să atragă atenția asupra domniei sale (VIDEO)
18:34 - Crater uriaș pe un drum din Constanța. Oamenii și-au văzut moartea cu ochii
18:31 - PNL anunță un proiect de lege care vizează românii din diaspora: “Vor avea beneficii importante dacă revin în țară, potrivit unui proiect de lege depus la Senat”
18:20 - O ambulanță care transporta o femeie cu piciorul rupt a stat jumătate de oră la o benzinărie. A fost deschisă o anchetă
18:19 - Un liceu din București, evacuat de urgență! Mai mulți elevi au început să se simtă rău. Klaus Iohannis a susținut acolo ultimul discurs în calitate de președinte la începutul anului școlar