Motorul unui avion Ryanair a luat foc pe un aeroport din Italia: Cei 184 de pasageri au fost evacuaţi pe toboganul de urgenţă

Motorul unui avion Ryanair a luat foc pe un aeroport din Italia: Cei 184 de pasageri au fost evacuaţi pe toboganul de urgenţă
Sursa Foto: Hepta/Daniel Karmann/dpa

Aeroportul din oraşul italian Brindisi a fost închis timp de trei ore, după ce motorul unui avion Ryanair a fost cuprins de flăcări. Incidentul s-a petrecut joi dimineaţă, în jurul orei locale 08:30, scrie Mirror.

Toate zborurile au fost suspendate

La bordul aeronavei Ryanair, care se îndrepta spre Torino, se aflau 184 de pasageri și șase membri ai echipajului. Toţi au fost evacuaţi, la timp, pe toboganul de urgenţă. Pompierii au intervenit și au lichidat flăcările care izbucniseră la unul dintre motoare.

În urma acestui incident, toate zborurile au fost suspendate până la refacerea infrastructurii afectate. Între timp, avionul a fost mutat la capătul pistei, iar situaţia este monitorizată de personalul Poliției de Frontieră și de tehnicienii de la Aeroporti di Puglia. Aeroportul a fost redeschis în jurul orei locale 11:30.

Incidentul nu este izolat. Marțea trecută, aeroportul din Orio al Serio (Bergamo) a fost închis după ce pneurile unui avion al companiei irlandeze au explodat în timpul aterizării. Nici în acel incident nu au fost raportate victime, dar au existat inconvenienţe majore pentru ceilalţi pasageri, din cauza întârzierilor înregistrate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:16 - Șeful Direcției Judecători din Inspecția Judiciară se pensionează după 15 ani în sistem, în loc de 25. Dimitriu (USR): Vina aparține în mare măsură și PSD-PNL, care au dat o astfel de legislație, care să permită judecătorilor să facă astfel de abuzuri (VIDEO)
19:02 - Orașul fără primar din România. Cine se ocupă de cetățeni
19:02 - Adrian Oros: România, adusă într-un marasm economic de guverne făcute parcă la mișto, la balul bobocilor la vreo privată / Este cel puțin indecent să te prostituezi oficial cu PSD și să faci ochi dulci partidelor de dreapta (VIDEO)
18:40 - Angajat IML, acuzat de luare de mită. Ce sume cerea bărbatul pentru falsificarea certificatelor medico-legale
18:37 - Marian Rasaliu, despre controversa referitoare la Mircea Geoană: Cred că singur inflamează subiectul pentru că, altfel, n-ar avea cum să atragă atenția asupra domniei sale (VIDEO)
18:34 - Crater uriaș pe un drum din Constanța. Oamenii și-au văzut moartea cu ochii
18:31 - PNL anunță un proiect de lege care vizează românii din diaspora: “Vor avea beneficii importante dacă revin în țară, potrivit unui proiect de lege depus la Senat”
18:20 - O ambulanță care transporta o femeie cu piciorul rupt a stat jumătate de oră la o benzinărie. A fost deschisă o anchetă
18:19 - Un liceu din București, evacuat de urgență! Mai mulți elevi au început să se simtă rău. Klaus Iohannis a susținut acolo ultimul discurs în calitate de președinte la începutul anului școlar
17:58 - Nicolae Ciucă, la Summitul RePatriot: Diaspora e parte din viitorul nostru – împreună putem face România mai puternică!