Circulaţia pe Podul Prieteniei, întreruptă complet pentru 25 de minute. Care este motivul

Circulaţia pe Podul Prieteniei, întreruptă complet pentru 25 de minute. Care este motivul
Sursa: Politia de Frontiera

Circulaţia pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse, Bulgaria, a fost întreruptă complet joi, 03 octombrie, pentru aproximativ o jumătate de oră.

Motivul pentru care a fost închisă circulația

Partea bulgară a aplicat marcajul rutier pe segmentul bulgar al Podului de peste Dunăre, în apropierea oraşului Ruse.

„ITPF Giurgiu a fost informat, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, cu privire la faptul că în dimineaţa acestei zile, în intervalul orar 09:30-11:30, se va aplica marcajul rutier pe segmentul bulgar al Podului Dunării, în apropierea oraşului Ruse. În acest interval, pentru aproximativ 25 de minute, va fi întreruptă complet circulaţia pe pod”, se arată într-un comunicat de presă, emis joi, de ITPF Giurgiu, scrie Agerpres.

Cât au așteptat mașinile la vamă

În jurul orei 11, autoturismele care au tranzitat PTF Giurgiu au aşteptat 20 de minute la controlul de frontieră, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară, iar camioanele au aşteptat 70 de minute la ieşirea din România, şi 30 de minute la intrarea în ţară.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:21 - Ce reguli au Kate și William pentru copiii lor. Ce au voie și ce nu au voie să facă
17:11 - Diana Buzoianu, despre Mircea Geoană: Orice ieșire îl va compromite, ori prin simpla lui acțiune, ori prin colaboratorii pe care îi are alături de el. Are de dat niște răspunsuri (VIDEO)
17:00 - Vila în care a fost ucis omul de afaceri Adrian Kreiner, scoasă la vânzare. Cât costă
16:52 - Daniel Fenechiu: Mircea Geoană ne dă suficiente motive ca să putem să criticăm candidatura domniei sale, ca să nu fie nevoie să inventăm lucruri sau să generăm campanii de dezinformare (VIDEO)
16:51 - Cu cine ar face PSD coaliție după alegeri? Laurențiu Gîdei: Rămâne PNL-ul, rămâne UDMR-ul și poate, ulterior, ar fi cazul să discutăm și cu cei de la USR. Exclus cu AUR, exclus cu partidul lui Șoșoacă (VIDEO)
16:41 - Pauză de cafea la benzinărie. Reacția unei paciente care a așteptat aproape jumătate de oră în ambulanță
16:27 - Nicușor Dan: Românii din diaspora reprezintă un potențial uriaș pentru România / Există mulți bani în România azi. S-au schimbat, de asemenea, mentalitatea și relația între public și privat
16:24 - Cea mai gravă dependență a adolescenților români. Bolile provocate de ea
16:18 - Câți bani trebuie să plătești pentru o singură noapte de cazare la complexul Andreei Esca. „Micul dejun este …”
16:10 - Nicolae Ciucă: Îmi doresc să gestionez pacea, nu conflictul. Orice pierdere de vieți este o tragedie