Câți bani primește Simona Halep pentru victoria de la Hong Kong. A câștigat 15 puncte WTA

Câți bani primește Simona Halep pentru victoria de la Hong Kong. A câștigat 15 puncte WTA
Simona Halep. Sursa foto: Hepta - Zuma Press / Nathan Denette

Simona Halep este în al nouălea cer după ce a revenit pe teren și a câștigat în fața jucătoarei Arina Rodionova, la Hong Kong.

Halep, pe locul 3 în clasamentul tenismenelor

Simona Halep se află pe locul trei în clasamentul câștigurilor din tenis din toate timpurile. Ea a încasat 40.227.773 de dolari și este depășită doar de surorile Williams. Serena William se află în fruntea clasamentului, cu 94.816.340 de dolari, bani din tenis, iar sora ei, Venus, se află pe locul doi, cu 42.648.962 de dolari, conform Cancan.

Simona Halep a avut o pauză de 5 luni după ce s-a accidentat la genunchi. Miercuri, 2 octombrie, sportiva a obținut prima victorie după ce a revenit pe teren. Ea a câștigat primul set al meciului, cu 6-2, în al doilea a fost condusă cu 1-4, a revenit apoi la 4-4 și apoi a pierdut cu 4-6. Dar, în al treilea set, ea s-a impus cu 6-4.

Câți bani a primit Halep

Arina Rodionova a fost învinsă în runda inaugurală a turneului de la Hong Kong. Sportiva ocupă locul 114 WTA. Halep a mai primit 15 punctw WTA, dar și suma de 2.000 de dolari.

În al doilea tur, Halep va juca împotriva Annei Blinkova, sportivă care se află pe locul 78 WTA, fiind a șaptea favorită a competiție. Cele două se vor confrunta, în premieră, în circuitul WTA.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`