Irina Loghin, revoltată de ce i s-a întâmplat. Același lucru l-a pățit și Maria Ciobanu: „Am vorbit cu un avocat”

Irina Loghin, revoltată de ce i s-a întâmplat. Același lucru l-a pățit și Maria Ciobanu: Am vorbit cu un avocat
Foto: captura video.

Irina Loghin s-a bucurat după ce a aflat că prietena sa de-o viață, Maria Ciobanu, s-a reîntors în țară.

„De-abia aștept să o revăd”, a precizat Irina Loghin, pentru Click. De asemenea, îndrăgita cântăreață de muzică populară și-a exprimat îngrijorarea cu privire la ce s-a mai scris în presă, atât despre ea, cât și despre Maria Ciobanu.

„Vai, și de mine de câte ori nu s-a zis că am murit!”

„Eu și Maria suntem prietene de-o viață, am făcut turnee împreună, ne mai sfătuim, mă mai sună din America, unde locuiește de peste 20 de ani. De-abia aștept să o revăd, mi-a promis Ionuț, fiul ei, că ori o aduce pe ea la mine, la o cafea, ori mă duce pe mine la ea cu mașina.

Maria și Ionuț sunt însă cam supărați că se tot scrie despre ea, pe Internet, că e pe moarte sau, mai rău, că deja a murit. Dar, vai, și de mine de câte ori nu s-a zis că am murit! Acum vreo două săptămâni, unii deja m-au pus în coșciug, la cimitir!”, a precizat Irina Loghin.

Mai mult, marea artistă Irina Loghin le-a declarat război celor care se țin de răutăți și dezinformează, astfel că a apelat la ajutorul unui avocat, pentru a stopa știrile neadevărate, care induc publicul în eroare:

„Am vorbit cu un avocat, ca să văd cine tot dă astfel de știri, ba că eu și Maria Ciobanu am murit, ba că eu fac reclamă la tot felul de produse medicale. Recent, cu ajutorul inteligenței artificiale, mi-au folosit vocea, pentru un spot publicitar.

Mi-au copiat atât de bine vocea, ceva extraordinar, numai că acolo vorbeam fără pauză și clar părea ceva în neregulă, în rest, totul perfect. Mi-au luat și imaginea de la „Dincolo de aparențe”, unde eram îmbrăcată într-un taior. Acolo, în spotul publicitar, spuneam cum că am suferit cu vezica urinară, că făceam pe mine, că foloseam pamperși și că, după ce am luat acel medicament, m-am făcut brusc bine.

Mă tot sună lumea să mă întrebe ce-i cu acest tratament, bietele femei chiar cred că le face bine. Dar, de fapt, mi s-a folosit vocea, cu ajutorul inteligenței artificiale, ceea ce nu e deloc corect, voi acționa!”, a mai mărturisit Irina Loghin, exclusiv pentru Click!

Ce a spus Ionuț Dolănescu despre mama lui

Ionuț Dolănescu a vrut să pună stop minciunilor apărute pe internet, vizavi de mama lui, Maria Ciobanu:

„Aș dori să menționez că mama este bine, sănătoasă, mulțumim Domnului că are mintea întreagă, este lucidă, are 87 de ani, nu sunt puțini ani. Este strigător la cer să se anunțe moartea Mariei Ciobanu, nu sunt de acord cu aceste zvonuri, care induc publicul în eroare. Ea va mai rămâne în România.

Nu știu când se va întoarce în America, recent a venit sora mea din Los Angeles, cred că a vrut să o ia pe mama înapoi, săptămâna viitoare vor decide ce și cum. Iar în luna noiembrie voi pleca și eu peste Ocean, sunt și cetățean american, dețin acolo și o proprietate”.

Puțini știu că Irina Loghin și Maria Ciobanu ar fi fost la un pas să devine cuscre. Dragoș Dolănescu, fratele lui Ionuț Dolănescu, este cel care a spus totul.

„Ionuț Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu și al lui Ion Dolănescu, și Irinuca, fiica Irinei Loghin, s-au iubit mult. Ea era foarte cuminte, deșteaptă, frumoasă, au vorbit și despre nuntă.

Numai că Ionuț s-a îndrăgostit brusc, într-un turneu, de Maria, cea care de fapt avea să îi devină prima soție. Iar în timpul căsătoriei cu Maria, Ionuț a prins drag de Doinița, actuala soție, cu care are trei copii”, a povestit Dragoș Dolănescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:26 - Serviciul de Ambulanță Vaslui va plăti daune morale. A hărțuit psihologic un medic
23:11 - Ludovic Orban, după ce Nicușor Dan a semnat pentru candidatura sa la prezidențiale: „Spre deosebire de alții, eu nu vreau să manipulez opinia publică. Nicușor Dan va decide cu cine votează și dacă va comunica public” (FOTO)
22:59 - Secretul siluetei Innei. Alimentul la care a renunșat artista
22:54 - Plafonarea prețurilor la energie ar putea continua și după martie 2025. Negocierile între Guvern și Comisia Europeană continuă
22:37 - Furie în SUA după ce Trump a râs pe seama a 109 militari americani răniți într-un atac iranian: „Ce, i-a durut capul?” (VIDEO)
22:32 - Țara care le oferă oamenilor 15.000 de euro dacă locuiesc se mută în ea. Care sunt condițiile
22:05 - Reacția unui influencer din Serbia, după ce a gustat faimoșii mici de la Obor: „Asta e cu adevărat o experiență românească…”
21:55 - Tinerii pleacă tot mai târziu din casa părinților. Care este motivul
21:46 - Simona Spătaru (USR), despre Nicolae Ciucă: E un candidat care nu pare a fi niciodată implicat. O să asigure același fel de mandat pe care l-a exercitat și Iohannis, destul de șters, lipsit de viziune, de ideile proprii (VIDEO)
21:32 - Cristina Trăilă: Cred că Nicolae Ciucă este președintele de care are nevoie România. Peste 1,6 milioane de semnături strânse pentru susținerea candidaturii sale reprezintă un semnal clar în acest sens (VIDEO)