Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2 de la Hong Kong, o jucătoare care a obținut cel mai mare triumf din carieră chiar în România

Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2 de la Hong Kong, o jucătoare care a obținut cel mai mare triumf din carieră chiar în România
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Christopher Katsarov

Simona Halep a obținut prima victorie după mai bine de doi ani de zile, miercuri, și și-a aflat următoarea adversară de la turneul de 125 de puncte din Hong Kong.

Adversara Simonei Halep din turul 2 de la Hong Kong este Anna Blinkova

Dubla-câștigătoare de Grand Slam o va întâlni în turul 2 pe Anna Blinkova (78 WTA), joi, nu mai devreme de ora 11:30.

În runda inaugurală, rusoaica a trecut de Peangtam Plipuech (466 WTA), jucătoare venită din calificări, scor 6-1 / 6-2 după o oră și 12 minute.

În ciuda prestației solide din primul tur, Anna Blinkova traversează unul dintre cei mai slabi ani din carieră, cu bilanțuri negative pe toate suprafețele. De altfel, până să se impună în primul meci de la Hong Kong, venea după 10 înfrângeri consecutive.

A obținut cel mai mare triumf din carieră în România

Cel mai important rezultat din palmaresul rusoaicei este câștigarea Transylvania Open 2021, turneu de 250 de puncte care se desfășoară la Cluj-Napoca.

A fost primul triumf de acest nivel pentru o jucătoare care, până atunci, câștigase un titlu de 125 de puncte la New Haven în 2019, respectiv un turneu ITF la Croissy-Beauborg în 2018.

Reprezentanții Transylvania Open anunțaseră chiar miercuri că la ediția din 2025 va participa și Simona Halep.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:20 - Karmen face noi declarații despre divorț. Cum răspunde artista zvonurilor despre relația cu BDLP
21:10 - Robert Sighiartău, despre alegerile prezidențiale: “Finala va fi între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Noi suntem cei care putem bate PSD-ul și da, ne dorim o guvernare de dreapta” (VIDEO)
21:01 - Sighiartău (PNL): „Ciolacu guvernează doar de imagine. În afară de a da pomeni electorale sau de a da impresia că dă pomeni electorale, n-a făcut nimic” (VIDEO)
20:58 - Alertă în Gara Centrală din Hamburg. Doi pasageri dintr-un tren sunt suspectați de o infecție cu virusul mortal Marburg
20:54 - Robert Sighiartău: PSD vrea toată puterea. Cel mai grav pentru această țară este ca Partidul Social Democrat să câștige Președinția României (VIDEO)
20:33 - „Am încălcat câteva jurăminte”. Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși celebrează un an de căsnicie. Ce mesaj a vrut să transmită lumii prin gestul său
20:30 - Restricții la produse românește în China. Ce decizie a luat Beijingul
20:29 - Sighiartău: Ciucă a primit de la americani o distincție pe care doar Regele Mihai a mai primit-o / Ciucă a fost șef de promoție la Academia Militară, spre deosebire de alți candidați despre care nici nu știm dacă au luat BAC-ul (VIDEO)
20:16 - Cât a ajuns să coste un kilogram de carne de porc, în România. Prețurile, din ce în ce mai mari. Ce avertizează specialiștii
19:45 - Cetățenii vor putea acorda primul ajutor unei persoane care intră în stop cardio-respirator. Care sunt stațiile de metrou din București unde a fost montat câte un defibrilator