O moldoveancă, printre victimele atacului din Tel Aviv. Ultimul bilanț: 7 morți, 16 răniți

O moldoveancă, printre victimele atacului din Tel Aviv. Ultimul bilanț: 7 morți, 16 răniți
Sursa foto: Pixabay

Atentantul de marți, dintr-o stație de tramvai din Tel Aviv s-a soldat cu moartea a șapte persoane, dar și cu 16 răniți. Polițiștii continuă ancheta pentru a afla cine este autorul atentatului, dar și cine sunt persoanele ucise. Una dintre ele este o femeie din Republica Moldova, care se află în Israel de 18 ani.

Cine sunt victimele atacului

O fată de 17 ani și alte șase persoane se află în stare critică la spital. Patru dintre eu au fost grav răniți, iar ceilalți doi au răni ușoare. Polițiștii au reușit să identifice victimele decedate în urma atacului. Shahar Goldman, de 30 de ani și Inbar Segev, de 24 de ani, amândoi fiind israelieni, conform observatornews.

Shahar Goldman era o dansatoare și a lăsat în urmă un soț, doi copii și trei surori. Inbar Segev era proprietara unei săli de fitness și pilates, unde lucra ca antrenor. Aceasta a lăsat în doliu un soț și un fiu de un an. Bărbatul a povestit că în timpul atacului, ea își ținea în brațe bebelușul.

„E un miracol că băieţelul nostru a scăpat nevătămat. Era acoperit cu sânge, dar nu a fost rănit”, spune el.

Și o moldoveancă de 40 de ani, Nadia Sokolenco, a decedat în urma atentatului. Ea imigrade în Israel din Republica Moldova în urmă cu 18 ani. A lăsat în urmă un soț și o fată de 6 ani. Ea lucra ca manager de birou la o firmă de tehnologie.

Revital Bronstein, de 24 de ani, mai avea puțin și obținea o diploma de masterat în Computer Sciene, fiind pasionată de benzi desenate. Illia Nozdazde, un Georgian de 42 de ani, era căsătorit și avea doi copii. Acesta era șofer de camion.

Ministerul elen de Externe a anunțat, miercuri, că printre victime se află și un grec care stă în Ierusalim

Atentat în Tel Aviv

Atentatul s-a produs, marți seara, în jurul orei 19.00, lângă o stație de tramvai din cartierul Jaffa, unde doi indivizi au deschis focul în timp ce se aflau în tramvai și au continuat și după ce au ieșit, pe bulevardul Ierusalim. Unul dintre agresori avea o pușcă, iar celălalt avea un cuțit. Polițiștii au reușit să îi identifice și niciunul dintre ei nu aveau permis de ședere în Israel.

Atacul a avut loc cu puțin timp înainte ca Iranul să lanseze cele 180 de rachete asupra Israelului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:10 - Robert Sighiartău, despre alegerile prezidențiale: “Finala va fi între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Noi suntem cei care putem bate PSD-ul și da, ne dorim o guvernare de dreapta” (VIDEO)
21:01 - Sighiartău (PNL): „Ciolacu guvernează doar de imagine. În afară de a da pomeni electorale sau de a da impresia că dă pomeni electorale, n-a făcut nimic” (VIDEO)
20:58 - Alertă în Gara Centrală din Hamburg. Doi pasageri dintr-un tren sunt suspectați de o infecție cu virusul mortal Marburg
20:54 - Robert Sighiartău: PSD vrea toată puterea. Cel mai grav pentru această țară este ca Partidul Social Democrat să câștige Președinția României (VIDEO)
20:33 - „Am încălcat câteva jurăminte”. Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși celebrează un an de căsnicie. Ce mesaj a vrut să transmită lumii prin gestul său
20:30 - Restricții la produse românește în China. Ce decizie a luat Beijingul
20:29 - Sighiartău: Ciucă a primit de la americani o distincție pe care doar Regele Mihai a mai primit-o / Ciucă a fost șef de promoție la Academia Militară, spre deosebire de alți candidați despre care nici nu știm dacă au luat BAC-ul (VIDEO)
20:16 - Cât a ajuns să coste un kilogram de carne de porc, în România. Prețurile, din ce în ce mai mari. Ce avertizează specialiștii
20:04 - Câți bani primește Simona Halep pentru victoria de la Hong Kong. A câștigat 15 puncte WTA
19:45 - Cetățenii vor putea acorda primul ajutor unei persoane care intră în stop cardio-respirator. Care sunt stațiile de metrou din București unde a fost montat câte un defibrilator