Cum a devenit Legea pensiilor un coșmar pentru persoanele cu dizabilități. Alexandru Kocsis (FD): „Pe lângă că e nesimțire și lipsă de empatie, e și prostie” (VIDEO)

Cum a devenit Legea pensiilor un coșmar pentru persoanele cu dizabilități. Alexandru Kocsis (FD): „Pe lângă că e nesimțire și lipsă de empatie, e și prostie” (VIDEO)
Sursa foto: Alexandru Kocsis / Facebook

Deputatul Alexandru Kocsis (Forța Dreptei) a declarat miercuri, pentru B1 TV, că toate problemele generate de noua Lege a pensiilor, din cauza cărora suferă acum persoanele cu dizabilități și cei care au lucrat în condiții grele, puteau fi evitate dacă la dezbaterea acestei legi parlamentarii PSD și PNL ascultau punctele de vedere ale reprezentanților acestor persoane și acceptau soluțiile propuse de Opoziție. Numai că PSD și PNL au respins în bloc toate amendamentele, au votat legea cum au vrut ei și rezultatul e ce vedem acum.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica Zilei”, moderată de Ioana Constantin pe B1 TV.

Cum a fost adoptată controversata Lege a pensiilor. Explicațiile lui Alexandru Kocsis

„Pe lângă că e o nesimțire și o lipsă de empatie, e și prostie, să știți, că ce discutăm acum și problemele pe care le ridică persoanele cu dizabilități, care sunt prejudiciate de această Lege a pensiilor, au fost discutate și la momentul dezbaterii Legii 360 în Parlament.

Au fost peste 100 de amendamente care au fost respinse în bloc. Practic, dacă aveau urechi să asculte, voiau să asculte sau dacă dezbaterea parlamentară era respectată, că nu Guvernul trebuie să facă legi în țara asta, eventual Guvernul face un proiect de lege și noi în Parlament îl dezbatem, îl îmbunătățim, vine și societatea civilă, vin și cei afectați direct de efectele legii și poți să îmbunătățești proiectul de lege.

Dar ei au respins în bloc, că dacă aveau urechile deschise să asculte, acum nu mai discutam toate lucrurile astea, nu mai aveam oameni în stradă care protestează și puteau s-o facă bine de la început. E și prostie… Voiam să zic că sunt și proști, asta e realitatea”, a explicat deputatul Alexandru Kocsis, pentru B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:20 - Karmen face noi declarații despre divorț. Cum răspunde artista zvonurilor despre relația cu BDLP
21:10 - Robert Sighiartău, despre alegerile prezidențiale: “Finala va fi între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Noi suntem cei care putem bate PSD-ul și da, ne dorim o guvernare de dreapta” (VIDEO)
21:01 - Sighiartău (PNL): „Ciolacu guvernează doar de imagine. În afară de a da pomeni electorale sau de a da impresia că dă pomeni electorale, n-a făcut nimic” (VIDEO)
20:58 - Alertă în Gara Centrală din Hamburg. Doi pasageri dintr-un tren sunt suspectați de o infecție cu virusul mortal Marburg
20:54 - Robert Sighiartău: PSD vrea toată puterea. Cel mai grav pentru această țară este ca Partidul Social Democrat să câștige Președinția României (VIDEO)
20:33 - „Am încălcat câteva jurăminte”. Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși celebrează un an de căsnicie. Ce mesaj a vrut să transmită lumii prin gestul său
20:30 - Restricții la produse românește în China. Ce decizie a luat Beijingul
20:29 - Sighiartău: Ciucă a primit de la americani o distincție pe care doar Regele Mihai a mai primit-o / Ciucă a fost șef de promoție la Academia Militară, spre deosebire de alți candidați despre care nici nu știm dacă au luat BAC-ul (VIDEO)
20:16 - Cât a ajuns să coste un kilogram de carne de porc, în România. Prețurile, din ce în ce mai mari. Ce avertizează specialiștii
20:04 - Câți bani primește Simona Halep pentru victoria de la Hong Kong. A câștigat 15 puncte WTA