Rareș Bogdan, despre miniterenul de golf de la vila de protocol a președintelui Iohannis: „E o pajiște cu trei găuri. Așa pot să fac și eu”

Rareș Bogdan, despre miniterenul de golf de la vila de protocol a președintelui Iohannis: „E o pajiște cu trei găuri. Așa pot să fac și eu”
Foto: Rareș Bogdan / Facebook

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a declarat că la vila de protocol a președintelui Klaus Iohannis de la Neptun nu e amenajat un miniteren de golf, cum a apărut informația în spațiul public, ci doar „o pajiște cu 3 găuri”.

Rareș Bogdan, despre miniterenul de golf al lui Iohannis de la Neptun

„Nu poți să spui că e o pajiște lângă un lac cu trei găuri făcute, că și-a făcut cineva teren de golf. Eu sunt un jucător de golf foarte bun. Am fost pe multe terenuri de gof din lumea asta. N-are nicio legătură cu un teren de golf. E o pajiște cu trei găuri. Așa pot să fac și eu”, a declarat Rareș Bogdan, potrivit Digi24.

Iohannis, miniteren de golf la Neptun

G4Media a scris recent că grădina vilei de protocol a președintelui de la Neptun a fost dotată cu un miniteren de golf. Potrivit unor imagini publicate de site, trei găuri de golf sunt amenajate în jurul lacului din fața vilei.

Întrebat despre acest subiect, premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat: „RAPPS e în subordinea Secretariatului General, nu cunosc cum se fac lucrările. (…) Nu-mi vine să cred că directorului RAPPS i-a trecut prin cap să facă un teren de golf, dacă el există. (…) Eu, din funcția de premier, nu am cerut amenajări speciale”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:20 - Karmen face noi declarații despre divorț. Cum răspunde artista zvonurilor despre relația cu BDLP
21:10 - Robert Sighiartău, despre alegerile prezidențiale: “Finala va fi între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Noi suntem cei care putem bate PSD-ul și da, ne dorim o guvernare de dreapta” (VIDEO)
20:58 - Alertă în Gara Centrală din Hamburg. Doi pasageri dintr-un tren sunt suspectați de o infecție cu virusul mortal Marburg
20:54 - Robert Sighiartău: PSD vrea toată puterea. Cel mai grav pentru această țară este ca Partidul Social Democrat să câștige Președinția României (VIDEO)
20:33 - „Am încălcat câteva jurăminte”. Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși celebrează un an de căsnicie. Ce mesaj a vrut să transmită lumii prin gestul său
20:30 - Restricții la produse românește în China. Ce decizie a luat Beijingul
20:29 - Sighiartău: Ciucă a primit de la americani o distincție pe care doar Regele Mihai a mai primit-o / Ciucă a fost șef de promoție la Academia Militară, spre deosebire de alți candidați despre care nici nu știm dacă au luat BAC-ul (VIDEO)
20:16 - Cât a ajuns să coste un kilogram de carne de porc, în România. Prețurile, din ce în ce mai mari. Ce avertizează specialiștii
20:04 - Câți bani primește Simona Halep pentru victoria de la Hong Kong. A câștigat 15 puncte WTA
19:45 - Cetățenii vor putea acorda primul ajutor unei persoane care intră în stop cardio-respirator. Care sunt stațiile de metrou din București unde a fost montat câte un defibrilator