Drumul din România, pe care iarna a venit mai devreme. Ce ne recomandă autoritățile

Drumul din România, pe care iarna a venit mai devreme. Ce ne recomandă autoritățile

Iarna a venit mai devreme în munții Făgăraș. Recomandarea autorităților e ca turiștii care se avântă pe drumuri de munte să aibă mașinile echipate corespunzător.

Transfăgărăşanul este încă deschis, iar turiștii care s-au încumetat să meargă la munte în această perioadă, s-au putut bucura de un peisaj de poveste. La Bâlea Lac, stratul de zăpadă măsoară deja 6 centimetri, în timp ce temperaturile se mențin sub 0 grade Celsius. Meteorologii spun că stratul de zăpadă nu va rezista foarte mult timp, motiv pentru care reprezentanţii de la Drumuri nu se grăbesc să închidă circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, potrivit Observator News.

 

Care au fost reacțiile turiștilor la vederea iernii de pe Transfăgărășan

Cei mai mulți turiști au primit cu bucurie peisajele de iarnă, din mijlocul toamnei. Cei care au consultat din timp prognozele meteorologice, au apucat să își echipeze autoturismele pentru condițiile de iarnă de la munte, însă au fost și turiși care au urcat pe Transfăgărăşan și au fost surprinși de zăpada care s-a așternut și de temperaturile scăzute.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:27 - Ilie Năstase, declarație fără precedent despre Simona Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg? E o mare greșeală!”
21:20 - Karmen face noi declarații despre divorț. Cum răspunde artista zvonurilor despre relația cu BDLP
21:10 - Robert Sighiartău, despre alegerile prezidențiale: “Finala va fi între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Noi suntem cei care putem bate PSD-ul și da, ne dorim o guvernare de dreapta” (VIDEO)
21:01 - Sighiartău (PNL): „Ciolacu guvernează doar de imagine. În afară de a da pomeni electorale sau de a da impresia că dă pomeni electorale, n-a făcut nimic” (VIDEO)
20:58 - Alertă în Gara Centrală din Hamburg. Doi pasageri dintr-un tren sunt suspectați de o infecție cu virusul mortal Marburg
20:54 - Robert Sighiartău: PSD vrea toată puterea. Cel mai grav pentru această țară este ca Partidul Social Democrat să câștige Președinția României (VIDEO)
20:33 - „Am încălcat câteva jurăminte”. Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși celebrează un an de căsnicie. Ce mesaj a vrut să transmită lumii prin gestul său
20:30 - Restricții la produse românește în China. Ce decizie a luat Beijingul
20:29 - Sighiartău: Ciucă a primit de la americani o distincție pe care doar Regele Mihai a mai primit-o / Ciucă a fost șef de promoție la Academia Militară, spre deosebire de alți candidați despre care nici nu știm dacă au luat BAC-ul (VIDEO)
20:16 - Cât a ajuns să coste un kilogram de carne de porc, în România. Prețurile, din ce în ce mai mari. Ce avertizează specialiștii