Simona Halep, victorie muncită la Hong Kong! Fostul lider WTA nu mai câștigase de peste doi ani de zile

Simona Halep, victorie muncită la Hong Kong! Fostul lider WTA nu mai câștigase de peste doi ani de zile
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / Christopher Katsarov

Simona Halep a învins-o pe Arina Rodionova, miercuri, în cadrul turneului de 125 de puncte de la Hong Kong, și a bifat astfel o primă victorie în circuit după mai bine de doi ani de zile.

Simona Halep, victorie cu Rodionova la Hong Kong

Românca a tranșat ostilitățile după două ore și opt minute de joc, scor 6-2 / 4-6 / 6-4.

Pentru Simona Halep, beneficiara unui wildcard, urmează duelul cu Anna Blinkova, numărul 78 mondial și cap de serie numărul 7 la Hong Kong. Rusoaica a învins-o în runda inaugurală pe Peangtam Plipuech, jucătoare din afara top 400.

Nu mai câștigase din august 2022

Ultima victorie a Simonei Halep în tenisul profesionist data din 17 august 2022, când o învingea – tot în trei seturi – pe Anastasia Potapova la Cincinnati. Au urmat apoi retragerea din turneu și eșecul cu Daria Snigur de la US Open, acolo unde avea să fie testată pozitiv la un antidoping și să intre în cea mai neagră perioadă a carierei.

Între decizia TAS din martie 2024 și turneul de la Hong Kong apucase să joace doar două partide. Pe 19 martie a fost învinsă de Paula Badosa la Miami, iar pe 15 mai abandona la scurtă vreme după câștigarea primului set din disputa cu McCartney Kessler de la Trophee Clarins.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:10 - Robert Sighiartău, despre alegerile prezidențiale: “Finala va fi între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Noi suntem cei care putem bate PSD-ul și da, ne dorim o guvernare de dreapta” (VIDEO)
21:01 - Sighiartău (PNL): „Ciolacu guvernează doar de imagine. În afară de a da pomeni electorale sau de a da impresia că dă pomeni electorale, n-a făcut nimic” (VIDEO)
20:58 - Alertă în Gara Centrală din Hamburg. Doi pasageri dintr-un tren sunt suspectați de o infecție cu virusul mortal Marburg
20:54 - Robert Sighiartău: PSD vrea toată puterea. Cel mai grav pentru această țară este ca Partidul Social Democrat să câștige Președinția României (VIDEO)
20:33 - „Am încălcat câteva jurăminte”. Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși celebrează un an de căsnicie. Ce mesaj a vrut să transmită lumii prin gestul său
20:30 - Restricții la produse românește în China. Ce decizie a luat Beijingul
20:29 - Sighiartău: Ciucă a primit de la americani o distincție pe care doar Regele Mihai a mai primit-o / Ciucă a fost șef de promoție la Academia Militară, spre deosebire de alți candidați despre care nici nu știm dacă au luat BAC-ul (VIDEO)
20:16 - Cât a ajuns să coste un kilogram de carne de porc, în România. Prețurile, din ce în ce mai mari. Ce avertizează specialiștii
19:45 - Cetățenii vor putea acorda primul ajutor unei persoane care intră în stop cardio-respirator. Care sunt stațiile de metrou din București unde a fost montat câte un defibrilator
19:41 - Diana Stoica (USR), despre miniterenul de golf amenajat la vila de protocol de la Neptun folosită de Iohannis: „Nu are niciun fel de jenă să le ceară celor de la RAPPS! Ciolacu îi dă câți bani cere dânsul” (VIDEO)