Silvia Dinică: Românii s-au săturat de bătaia de joc prin rotație (VIDEO)

Silvia Dinică: Românii s-au săturat de bătaia de joc prin rotație (VIDEO)
Sursa foto: Silvia Dinică / Facebook

Atunci când o să decuplăm zona asta de mare zgomot politic și o să ne ducem către o discuție reală pentru cetățeni, atunci o să putem să mergem înainte, a declarat senatoarea USR Silvia Dinică, miercuri, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin.

Silvia Dinică (USR), pe B1 TV: Românii s-au săturat de bătaia de joc prin rotație

„Eu cred că românii s-au săturat de bătaia de joc prin rotație. Dacă ar fi să așezăm discuție pe niște direcții clare, ar trebui să fie în zona în care să spunem clar cum aici, în țară, românii vor fi respectați, nu vor mai fi alții privilegiați și va fi tratament egal pentru toată lumea și cum facem să scoatem influența asta nocivă a politicului din zone în care, de fapt, distrug economia, distrug educația, distrug sănătatea”, a declarat Silvia Dinică.

„Pentru că așteptările, și ale celor care ne privesc, dar și ale românilor în general, când discut pe stradă, sunt educație de calitate, respect și servicii de calitate atunci când ajung în spital și, în general, în momentul când ai o nevoie, dacă ești plătitor de taxe și mai ales dacă ai fost plătitor de taxe toată viața ta și acum ești la pensie, să simți că ești respectat și să ți se acorde ajutorul”, a adăugat ea.

„Nu e nimic foarte complicat. Atunci când o să decuplăm zona asta de mare zgomot politic și o să ne ducem către o discuție reală pentru cetățeni, atunci o să putem să mergem înainte. În ce configurație? Evident că USR a mers pe o guvernare de dreapta, dar o guvernare de dreapta care să creadă în lucrurile astea, pe care să se poată construi o discuție sinceră, onestă, autentică”, a mai spus senatoarea USR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:16 - Cât a ajuns să coste un kilogram de carne de porc, în România. Prețurile, din ce în ce mai mari. Ce avertizează specialiștii
20:04 - Câți bani primește Simona Halep pentru victoria de la Hong Kong. A câștigat 15 puncte WTA
19:45 - Cetățenii vor putea acorda primul ajutor unei persoane care intră în stop cardio-respirator. Care sunt stațiile de metrou din București unde a fost montat câte un defibrilator
19:41 - Diana Stoica (USR), despre miniterenul de golf amenajat la vila de protocol de la Neptun folosită de Iohannis: „Nu are niciun fel de jenă să le ceară celor de la RAPPS! Ciolacu îi dă câți bani cere dânsul” (VIDEO)
19:37 - O angajată DGASPC Suceava a ajuns la spital. Un copac a căzut peste ea, în curtea instituției
19:36 - Câciu spune că nu a fost amânată trimiterea la Comisie a planului pe 7 ani de reducere a deficitului: „Nu înţeleg această fugă de responsabilitate, probabil e din consultanţa politică a unora” (VIDEO)
19:08 - Sergiu Bîlcea, despre reamenajarea vilei de protocol de la Neptun: RAPPS trebuie să investească în patrimoniu, dar trebuie să și spună de ce face acest lucru. Vila aceasta a avut mulți oaspeți, printre care fostul președinte Bush (VIDEO)
19:08 - Clujenii sunt sfătuiți, prin panouri, să se mute în Bacău. „Chiria prea mare?”
19:05 - Miniteren de golf pentru Iohannis | Dancă (FD): Încă un exemplu de sfidare a președintelui, care-și încheie al doilea mandat în bătaie de joc față de toți românii (VIDEO)
18:51 - Angelina Jolie, într-o relație cu un bărbat mult mai tânăr. Este un celebru cântăreț. Unde au fost surprinși cei doi