Gheorghe Falcă: Pentru PNL, obiectivul principal este funcția de Președinte. Nicolae Ciucă este cel mai pregătit, este un om care ne poate oferi garanția securității naționale (VIDEO)

Gheorghe Falcă: Pentru PNL, obiectivul principal este funcția de Președinte. Nicolae Ciucă este cel mai pregătit, este un om care ne poate oferi garanția securității naționale (VIDEO)
Sursa foto: Falca Gheorghe / Facebook

Obiectivul principal pentru PNL este obținerea funcției de Președinte, a declarat eurodeputatul Gheorghe Falcă, vicepreședinte al partidului, miercuri, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin.

Gheorghe Falcă (PNL), pe B1 TV: Nicolae Ciucă ar fi un Președinte harnic

„Trebuie să le mulțumim celor peste 1,5 milioane de români care au semnat pentru susținerea candidaturii domnului Nicolae Ciucă la funcția de Președinte. Pentru noi, obiectivul principal este să obținem împreună cu cetățenii această funcție, pentru că domnul Ciucă este cel mai pregătit, este un om care ne poate oferi garanția securității naționale, este un om care a arătat echilibru, în momentul în care a fost prim-ministru, în momentul în care a funcționat coaliția, n-am avut probleme, nu s-au creat tensiuni, este un om care și-a dedicat viața exact a fi în slujba cetățenilor. Pentru mine și cred că pentru mulți români, domnul Ciucă ar fi un Președinte harnic, un om care va fi prezent la toate obiectivele importante ale României”, a declarat Gheorghe Falcă.

Ce a spus despre viitoarea guvernare

„De aici încolo, crearea unor majorități va fi generată de votul cetățenilor. Eu mi-aș dori să avem o coaliție de dreapta, pentru că este nevoie integral să faci reformele cu sprijinul dreptei, dar totul va depinde de votul cetățenilor, va depinde cu ce oameni te pui la masă, cu ce oameni negociezi programul de guvernare, pentru că reformele sunt imperios necesare în România, mai ales că avem programul național de redresare și reziliență, avem reformele de făcut. De când domnul Ciolacu este prim-ministru, noi nu am luat un euro din PNRR”, a continuat liberalul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:08 - Sergiu Bîlcea, despre reamenajarea vilei de protocol de la Neptun: RAPPS trebuie să investească în patrimoniu, dar trebuie să și spună de ce face acest lucru. Vila aceasta a avut mulți oaspeți, printre care fostul președinte Bush (VIDEO)
19:08 - Clujenii sunt sfătuiți, prin panouri, să se mute în Bacău. „Chiria prea mare?”
19:05 - Miniteren de golf pentru Iohannis | Dancă (FD): Încă un exemplu de sfidare a președintelui, care-și încheie al doilea mandat în bătaie de joc față de toți românii (VIDEO)
18:51 - Angelina Jolie, într-o relație cu un bărbat mult mai tânăr. Este un celebru cântăreț. Unde au fost surprinși cei doi
18:48 - Programul prin care mii de tineri pot călători gratuit în Europa. Ce trebuie să facă aceștia pentru un permis de călătorie
18:37 - Dolj: Bătrân de 79 de ani, reținut după ce a bătut doi bărbați, a amenințat o femeie, a furat o căruță cu lemne și a provocat un incendiu
18:32 - Irina Loghin, revoltată de ce i s-a întâmplat. Același lucru l-a pățit și Maria Ciobanu: „Am vorbit cu un avocat”
18:26 - Modificări pentru comenzile de pe Shein și Temu. Comisia Europeană vrea să introducă taxe vamale pentru unele colete
18:09 - Kelemen Hunor și-a depus candidatura la prezidențiale: „A avut și Iohannis dreptate o dată” / Critici la adresa PSD-PNL: „Ei spun că merge perfect guvernarea. Dacă asta e perfecţiune, nu ştiu cum arată o guvernare instabilă”
17:58 - O persoană a murit într-un accident violent pe A1. Victima era din Bulgaria