Marian Vanghelie: Nu am votat excluderea lui Geoană din PSD. Mă interesează să avem un partid strâns și să câștigăm alegerile

Marian Vanghelie: Nu am votat excluderea lui Geoană din PSD. Mă interesează să avem un partid strâns și să câștigăm alegerile
Foto: B1 TV

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat marți că nu a votat în BPN excluderea lui Mircea Geoană din PSD, întrucât Comitetul Executiv va lua hotărârea definitivă în ceea ce privește soarta președintelui Senatului.

“În BPN am votat și eu, dar atenție noi nu am votat excluderea lui Mircea Geoană în BPN. Noi am votat ca să punem pe ordinea de zi discutarea în Comitetul Executiv cum este statutar”, a spus Marian Vanghelie.

Întrebat dacă în cazul în care Mircea Geoană își va face o nouă formațiune se va simți nevoit să se alăture acestuia, Marian Vanghelie a declarat că își dorește ca partidul social democrat să rămână unit și să câștige alegerile din 2012.

“Pe mine mă interesează ca Mircea Geoană să rămână în partid. Nu cred că trebuie să vorbim despre formarea unui partid, trebuie să vorbim despre un PSD strâns, și să câștigăm alegerile. Nu se pot câștiga alegerile prin divizare și prin a da lumea afară, decât dacă îi strângem pe toți”, a adăugat edilul sectorului 5.

Vanghelie: Pe mine mă interesează ca Mircea Geoană să rămână în partid

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_12631').select();" id="embed_text_12631" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`