“A avut parte de sprijinul mai multor membri influenți ai vestiarului” / Dezvăluiri despre reprimirea lui Ianis Hagi la prima echipă a celor de la Rangers

“A avut parte de sprijinul mai multor membri influenți ai vestiarului” / Dezvăluiri despre reprimirea lui Ianis Hagi la prima echipă a celor de la Rangers
Ianis Hagi. Sursa foto: Hepta - Zuma Press / Ricardo Larreina

Ianis Hagi (25 de ani) a revenit la antrenamentele primei echipe a celor de la Rangers, la insistențele mai multor nume grele ale echipei, potrivit tabloidului scoțian Daily Record. “A avut parte de sprijinul mai multor membri influenți ai vestiarului”, scriu jurnaliștii scoțieni.

Ianis Hagi, reprimit la antrenamente

Formația din Glasgow a publicat fotografii în care Ianis se pregătește alături de componenții primei echipe.

Rangers Review a scris că s-a ajuns la consens „în urma dialogului dintre cele două părți, ambele exprimându-și dorința de a rezolva situația”.

Tabloidul Daily Record a plusat cu detalii din vestiar, susținând că mai multe nume importante din lotul lui Rangers „au susținut reprimirea lui Ianis”.

Pentru Rangers urmează un meci de Europa League cu Lyon, joi seara, de la ora 22:00. Ianis Hagi nu va juca în acea partidă, întrucât nu face parte din lotul lui Rangers pentru Europa League.

Românul ar putea primi minute în weekend, pe 6 octombrie, în meciul de campionat cu St. Johnstone. Rangers a câștigat 4 dintre primele 6 meciuri din acest sezon de campionat, având 5 puncte sub Celtic și Aberdeen, singurele cu un parcurs imaculat până acum, potrivit GSP.ro.

Ianis s-a antrenat astăzi alături de prima echipă, cu Rangers publicând o imagine cu el de la ședința de pregătire. Românul a distribuit-o pe contul personal de Instagram și a scris „Back”, în traducere „înapoi” / „am revenit”, alături de o inimă albastră.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`