"Votați-l pe Trump… În SUA, instituțiile funcționează. Nu suntem România." Acuzații incredibile ale unui senator american la adresa țării noastre

"Votați-l pe Trump... În SUA, instituțiile funcționează. Nu suntem România." Acuzații incredibile ale unui senator american la adresa țării noastre
Foto: crooksandliars.com

Senatorul american John McCain a făcut o declarație scandaloasă la adresa țării noastre. În timpul unor dezbateri electorale din SUA, acesta a declarat că ar trebui votat Donald Trump ca președinte, și chiar dacă ar ieși acesta președinte, instituțiile vor funcționa, pentru că "nu sunt (precum n.r.) România".

"Eu cred în continuare că avem instituţii guvernamentale care vor ţine sub control o persoană care ar încerca să îşi depăşească atribuţiile constituţionale… Avem Congresul. Avem Curtea Supremă de Justiţie. Nu suntem România", a declarat republicanul, potrivit jurnaliștilor străini.

Astfel, republicanul "ia peste picior" situația instituțiilor care ar trebui să corecteze legea din România.

"Instituţiile noastre, inclusiv presa, sunt încă suficient de puternice pentru evitarea" actelor neconstituţionale, a subliniat senatorul republican.

În acest context, senatorul republicanul John McCain, devenit recent un susţinător reticent al lui Donald Trump, a declarat că America nu va fi în pericol în cazul în care controversatul politician devine preşedinte.
Controversatul magnat Donald Trump a reușit să strângă numărul de voturi necesar pentru a reprezenta Partidul Republican la alegerile prezidențiale din Statele Unite.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`