Surpriză! Cine îi trimite bani lui Irinel Columbeanu, cât stă la azil. Patronul căminului de bătrâni a dezvăluit totul: „Au venit numai de la …”

Surpriză! Cine îi trimite bani lui Irinel Columbeanu, cât stă la azil. Patronul căminului de bătrâni a dezvăluit totul: „Au venit numai de la ...”
Sursa foto: Captura foto Youtube/ Xtra Night Show

Fostul milionar Irinel Columbeanu în vârstă de 67 de ani locuiește de câțiva ani la azil.

„Va rămâne la noi, indiferent de veniturile lui”

Deși are o pensie care, în mod normal, nu i-ar permite să stea la azil, Ion Cassian, patronul căminului de bătrâni, a precizat că îl va găzdui în continuare, indiferent de ce pensie are Columbeanu.

„Irinel Columbeanu va rămâne la noi, indiferent de veniturile lui. Din punctul mereu de vedere nu există această variantă că nu am dori să stea la noi din cauza banilor, este o aberație! Acum, el nu are posibilitatea financiară de a se muta cu chirie.

E însă strict alegerea dânsului, ce va decide, pe viitor, dacă dorește să rămână aici sau, la un moment dat, va dori să se mute într-un apartament, la bloc!”, a spus Ion Cassian, potrivit Click!

Printre cei care îl mai ajută financiar pe Irinel Columbeanu se numără fiica lui, Irinuca, dar și câțiva prieteni apropiați.

„Bani au venit numai de la fiica lui, Irinuca”

Întrebat dacă Mr. Pink l-a ajutat cu bani pe Colubeanu, patronul azilului a spus: „De la Mr. Pink nu a venit nici un leu, bani au venit numai de la fiica lui, Irinuca. Îl mai ajută și prietenii mai vechi, care l-au mai scos la câte o masă sau la o plimbare”.

Irinel Columbeanu a suferit un AVC. Acum, se simte mai bine.

„Acum este mai bine, mănâncă, a avut o perioadă mai la vale, dar a început să își revină”, a mai menționat Ion Cassian, pentru Click!

La un moment dat, se zvonea că Mr. Pink i-ar fi propus lui Columbeanu să se mute la un azil din America și că îi va plăti el toate  costurile, însă Irinel a ținut să lămurească totul:

„Nu m-a sunat nici el, nu m-a sunat nici ea! Nu a existat această propunere din partea lui și, chiar dacă ar fi existat, eu nu pot pleca în America pentru că nu mă lasă medicii. E un drum foarte lung. Săptămânal vorbesc cu Irina, stau pregătit să mă sune cu video call. Cu Monica nu am vorbit deloc. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei și am fost foarte impresionat!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`