Construcții Erbașu: „Am semnat contractele de proiectare și execuție pentru stadioanele „Gheorghe Hagi” din Constanța și „Nicolae Dobrin” din Pitești” / Cum vor arăta cele două stadioane (FOTO)

Construcții Erbașu: „Am semnat contractele de proiectare și execuție pentru stadioanele „Gheorghe Hagi” din Constanța și „Nicolae Dobrin” din Pitești” / Cum vor arăta cele două stadioane (FOTO)
Sursa foto: Construcții Erbașu / Facebook

Compania Construcții Erbașu a anunțat că a semnat contractele de proiectare și execuție pentru Stadionul „Gheorghe Hagi” din Constanța și Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești. Primul are o valoare de 490.936.487,01 lei și o capacitate de 18.190 locuri, iar al doilea o valoare de 372.856.532,03 lei și o capacitate de 15.200 locuri. Primul stadion are o durată de execuție de 28 de luni, iar al doilea de 36 de luni. Ambele vor fi pregătite pentru competiții naționale și internaționale.

„Pornim la drum cu două noi proiecte importante pentru infrastructura sportivă din România! 🏟

În cursul zilei de ieri, am semnat contractele de proiectare și execuție pentru 𝐒𝐭𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧𝐮𝐥 „𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐇𝐚𝐠𝐢” din 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭̦𝐚 și 𝐒𝐭𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧𝐮𝐥 „𝐍𝐢𝐜𝐨𝐥𝐚𝐞 𝐃𝐨𝐛𝐫𝐢𝐧” din 𝐏𝐢𝐭𝐞𝐬̦𝐭𝐢, care vor îndeplini cerințele de clasificare UEFA 4 pentru competiții naționale și internaționale”, a transmis compania Construcții Erbașu, într-o postare pe Facebook.

Cum va arăta Stadionul „Gheorghe Hagi” din Constanța

Compania a prezentat apoi detaliile stadionului din Constanța:

„⬜️🟦 𝐒𝐭𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧𝐮𝐥 „𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐇𝐚𝐠𝐢” din 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭̦𝐚, cu o valoare de 490.936.487,01 lei, include un stadion cu 18.190 locuri, săli de antrenament, centru de conferințe, spațiu expozițional, spații administrative și comerciale. Va facilita evenimente sportive (fotbal, tenis, atletism, rugby) și culturale (concerte), contribuind la dezvoltarea sportului în regiune. Totodată, proiectul va include un teren de antrenament cu tribună de 1.000 locuri și vestiare.

▪️ Suprafață desfășurată: 63.857 mp.

▪️ Durata de execuție: 28 luni (7 luni pentru proiectare).

Proiect realizat în echipă cu Tracon, Popp & Asociații, MC General Construct Alfa și Elmarom Grup”:

Cum va arăta Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești

Construcții Erbașu a prezentat și detaliile celui de-al doilea stadion, cel care va fi construit în Pitești:

„⬜️🟪 𝐒𝐭𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧𝐮𝐥 „𝐍𝐢𝐜𝐨𝐥𝐚𝐞 𝐃𝐨𝐛𝐫𝐢𝐧” din 𝐏𝐢𝐭𝐞𝐬̦𝐭𝐢, are o valoare de 372.856.532,03 lei și o capacitate de 15.200 locuri. Include un centru de copii și juniori și spații de antrenament pentru sporturi conexe (lupte, box, judo, karate), birouri, parcări și zone comerciale.

▪️ Suprafață desfășurată: 71.000 mp.
▪️ Durata de execuție: 36 luni (7 luni pentru proiectare).

Proiect realizat în echipă cu Terra Gaz Construct, Popp & Asociații și MC General Construct Alfa”.

Ambele proiecte sunt finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin CNI, și de Primăria Constanța, respectiv Primăria Pitești.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`