Liderul Clanului Sportivilor, prins în Italia: Are două condamnări cu executare

Liderul Clanului Sportivilor, prins în Italia: Are două condamnări cu executare
Sursa Foto: Facebook / Poliția Capitalei

Liderul Clanului Sportivilor, Robert Nica, a fost dat în urmărire internațională, fiind pe lista celor mai căutați infractori, după ce s-a urcat de mai multe ori beat și drogat la volan, cauzând și un accident grav. Fostul lider al Clanului Sportivilor a încercat să îi păcălească pe polițiștii italieni, folosind un buletin fals, însă a fost filat și prins într-un aeroport din Roma.

Liderul Clanului Sportivilor, prins în Italia

Pe numele acestuia sunt emise două mandate de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare pentru conducere unui autoturism sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive, conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, respectiv 1 an și 9 luni de închisoare pentru deținere de droguri de mare risc.

“Întrucât existau date și indicii că bărbatul în cauză se află pe teritoriul unei alte țări, în urma schimbului de date și informații cu atașați ai Ministerului Afacerilor Interne pe lângă Ambasada României în Italia, au fost efectuate activități specifice, acesta fiind depistat și imobilizat pe un aeroport din Italia.

Menționăm că, în momentul interceptării, urmăritul s-a legitimat cu acte false de identitate, aspect clarificat în urma schimbului operativ de date.

Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar. În continuare, pe teritoriul Italiei se desfășoară activitățile specifice în vederea executării mandatelor europene”, transmite MAI.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`