Bărbat reținut pentru proxenetism. Ar fi cumpărat apartamente și le-ar fi transformat în bordeluri / Ce au găsit anchetatorii la percheziții

Bărbat reținut pentru proxenetism. Ar fi cumpărat apartamente și le-ar fi transformat în bordeluri / Ce au găsit anchetatorii la percheziții
Foto simbol: Pixabay

Un bărbat de 45 de ani, din localitatea mureșeană Crăciunești, a fost reținut pentru 24 de ore și este acuzat că ar fi pus la cale o adevărată rețea de proxenetism, transmite Pro TV.

Bărbat din Mureș reținut pentru proxenetism

Autoritățile au efectuat 10 percheziții domiciliare într-un dosar care a pornit de la suspiciunea că mai multe apartamente erau folosite ca spații în care se prestau servicii sexuale contra cost.

Bărbatul vizat de dosar nu este angajat sau administrator de societăți, dar este suspectat că din 2019 și până în prezent ar fi achiziționat locuințe pe care ulterior le punea la dispoziția unor femei pentru a practica prostituție.

De altfel, potrivit anchetatorilor, există bănuiala că inclusiv unele dintre locuințe ar fi fost cumpărate cu banii obținuți din proxenetism.

10 percheziții domiciliare în dosar

Perchezițiile au scos la iveală două pistoale, o legitimație falsă cu însemnele poliției, două pliculețe cu o substanță de culoare albă, o colecție de monede (posibil din aur) și suma de 28.000 de euro.

Bărbatul respectiv a fost reținut pentru proxenetism și prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:26 - Pensia pe care trebuie să o aibă un pensionar pentru a primi gratuități de mii de lei. Ce trebuie să știe seniorii
17:17 - Castraveții murați, care vor surprinde pe oricine îi încearcă. Ingredientele folosite în cea mai veche rețetă
17:16 - Ambasadoarea SUA: Mai trebuie parcurși pași importanți în următoarele luni pentru a stabili dacă România este eligibilă pentru Programul Visa Waiver
17:14 - Dinică (USR), despre numirile controversate de la BNR: Doar 3 minute audieri în Comisie. Tot acest proces dovedește nepăsare față de ce aduce viitorul. În 2025 n-o să fie bine în economie (VIDEO)
17:11 - Atacurile urșilor continuă. Un bărbat din Suceava a fost rănit
16:56 - Liderul USR o susține pe Maia Sandu la prezidențialele de peste Prut. Elena Lasconi: Ne putem uni cu Republica Moldova prin valorile europene și eu o să fiu o super susținătoare pentru aderarea ei la UE (VIDEO)
16:46 - USR respinge orice fel de alianță cu partidele extremiste după alegeri. Elena Lasconi: Probabil că nu ați avut bunici sau străbunici care să vă povestească cât de mult rău au făcut rușii când au intrat pe teritoriul României (VIDEO)
16:45 - Sergiu Bîlcea (PNL): Cine este în spatele candidaturii lui Mircea Geoană? Pentru că vedem o desfășurare de forțe în toată țara. Cine îl susține și, mai ales, cine dă acești foarte, foarte mulți bani și care este scopul lor? (VIDEO)
16:43 - Marius Pașcan (PMP): Recalcularea pensiilor, gândită strict în scop electoral, s-a dovedit a fi o bătaie de joc la adresa seniorilor. Echitatea e doar la pensiile speciale (VIDEO)
16:40 - Studenții au protestat la deschiderea anului universitar la SNSPA. „Fără abuzatori în universități!” (VIDEO)