Incident bizar în Cluj. O mașină de lux a luat-o la vale pe o stradă

Incident bizar în Cluj. O mașină de lux a luat-o la vale pe o stradă
Sursa foto: foaiatransilvana.ro

Un incident ciudat s-a produs, luni, pe o stradă din Cluj, unde o mașină de lux a derapat și a ajuns pe scările unei clădiri.

Mașina de lux, blocată pe scări

Șoferul era în căutarea unui loc de parcare, după ce a găsit unul a lăsat mașina acolo, dar a uitat să tragă frâna de mână, astfel mașina a început să o ia la vale peste scări, unde s-a oprit, pe trotuarul de pe strada Dorobanților, conform Foaia Transilvania.

„În mașină erau trei tineri, băieți. Mă gândesc că erau studenți pe la Științe Sociale. Rapid au mai venit niște fete, probabil pentru a-l consola pe tânărul șofer care era vizibil foarte speriat”, a spus un martor.

Intervenție dificilă pentru tractare

La fața locului s-a deplasat un utilaj specializat pentru a tracta mașina. Intervenția a durat mai bine de 40 de minute pentru a ridica mașina de pe scări. Inițial, șoferul a încercat să urce mașina pe platformă, dar nu a reușit.

„A încercat să o tragă pe platformă dar nu a reușit. În cele din urmă a folosit un fel de furcă de ridicare, care a montat-o pe roțile din față ale BMW-ului. S-a chinuit mult bietul om”, a adăugat un alt martor.

Din fericire, incidentul nu a produs nicio victim, dar trecătorii erau șocați de ceea ce s-a întâmplat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră