„Ne-am trezit brusc, nu știam ce ni se întâmplă”. Smiley și Gina Pistol, evacuați din hotelul în care erau cazați (VIDEO)

„Ne-am trezit brusc, nu știam ce ni se întâmplă”. Smiley și Gina Pistol, evacuați din hotelul în care erau cazați (VIDEO)

Smiley și Gina au mers într-o vacanță în Cipru, pe care nu o să o uite prea curând.

Vacanța pe care Smiley și Gina nu o să o uite prea curând

Cei doi au luat o mică pauză de la proiectele profesionale și au plecat să se relaxeze. Însă, din păcate, nu a fost cel mai fericit sejur de care au avut parte.

Smiley și Gina s-au cazat într-un hotel în apropiere de Limassol.  Au petrecut timpul pe acolo, s-au relaxat, apoi, în toiul nopții, alarmele de incendiu au început să sune. Toți turiștii au fost evacuați, iar Smiley a povestit, pe Instagram, cum s-a întâmplat totul.

„Ne-am trezit brusc de la alarma de incendiu, nu știam ce ni se întâmplă. Credeam că încă visăm”, a spus cântărețul.

„Haos nebun!”

Gina și Smiley s-au speriat și mai tare din cauză că nu înțelegeau nimic din ce spuneau reprezentanții hotelului, care vorbeau în greacă.

 „Haos nebun! Că nici nu înțelegeam ce zicea băiatul ăla în greacă. Gina, ia haltul pe tine, geanta cu bani și vedem noi ce și cum. (…) Nu vedeam nici fum, nici flăcări. După 5 minute, am fost anunțați că nu a fost neapărat o alarmă falsă. Doar că nu a fost de incendiu, ci de inundație”, a mai povestit Smiley.

La scurt timp, s-au putut întoarce în cameră, însă sentimentul de neliniște a continuat să fie resimțit, a mai spus Smiley.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`