Primarul Constanței, implicat într-un accident pe autostrada A2. Vergil Chițac a fost transportat la spital (VIDEO)

Primarul Constanței, implicat într-un accident pe autostrada A2. Vergil Chițac a fost transportat la spital (VIDEO)
Sursa foto: Captură video - Ziua de Constanța / YouTube

UPDATE: Mașina în care primarul Vergil Chițac era pasager a intrat în parapetul metalic de pe marginea drumului, informează Agerpres. Edilul a ajuns la Spitalul Județean Constanța, medicii constatând în urma investigațiilor că nu se impune internarea sa.

„Pacientul a fost adus la Unitatea Primiri Urgenţe în această după-amiază, jurul orei 18,00, conştient, stabil şi cooperant. S-au efectuat toate investigaţiile medicale necesare, iar rezultatele acestora n-au relevat nicio leziune postraumatică. Având în vedere starea generală a pacientului, cât şi rezultatele investigaţiilor de specialitate, nu se impune internarea acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Crina Kibedi.

Șoferul nu consumase nici droguri, nici alcool. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Vergil Chițac (PNL), primarul Constanței, a fost implicat într-un accident produs luni după-amiază, pe Autostrada Soarelui, sensul de mers spre Constanța.

Primarul Vergil Chițac, implicat într-un accident

La 112 a fost anunțat un accident produs între două autoturisme, fără persoane încarcerate, pe A2, km 167. La fața locului a intervenit Detașamentul Cernavodă cu un ASAS și SMURD B.

Potrivit Ziua de Constanța, primarul a fost implicat în acest accident, fiind transportat la Spitalul Județean pentru investigații. De altfel, apropiații săi au început să ajungă la unitatea medicală.

În ce stare e Chițac

Medicii spun că starea lui Vergil Chițac e bună: „Este stabil, conștient, cooperant. La acest moment se efectuează investigații medicale de specialitate”.

Ziua de Constanța mai precizează că edilul nu a fost prezent la ședința de Consiliu Local ce a avut loc luni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`