Furtuna care n-a mai fost. Miruță (USR): Guvernanții au ridicat nivelul de panică, sperând că nu se va întâmpla mare lucru și vor spune că nu s-a întâmplat că au intervenit ei. Dar i-a încurcat situația, că n-a prea fost deloc (VIDEO)

Furtuna care n-a mai fost. Miruță (USR): Guvernanții au ridicat nivelul de panică, sperând că nu se va întâmpla mare lucru și vor spune că nu s-a întâmplat că au intervenit ei. Dar i-a încurcat situația, că n-a prea fost deloc (VIDEO)
Sursa foto: Radu Miruţă / Facebook

Deputatul USR Radu Miruță a declarat luni, pentru B1 TV, că guvernanții au băgat spaima în populație privind efectele unei furtuni devastatoare, „sperând că nu se va întâmpla mare lucru și vor spune că nu s-a întâmplat asta că au intervenit ei”.

Acesta a mai reproșat coaliției PSD-PNL că nu are nicio altă preocupare în afară de a-i găsi un job lui Klaus Iohannis după ce-și termină mandatul de președinte.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV.

Miruță, despre furtuna care n-a mai fost: Guvernanții au încercat să facă impresie. Nu le-a ieșit

„Așa e când oameni fără pricepere încearcă să atragă atenția. Acum două săptămâni, când au fost inundații în Galați, toate colegele dvs de la meteo anunțau că va veni o astfel de situație și premierul Ciolacu spunea că nu l-a anunțat nimeni. Acum nu l-a anunțat absolut nimeni că va veni o astfel de inundație, dar au ridicat nivelul de panică, sperând că nu se va întâmpla mare lucru și vor spune că nu s-a întâmplat asta că au intervenit ei. Dar i-a încurcat situația, că n-a prea fost deloc…

E o chestiune periculoasă ca instituțiile să genereze o astfel de panică pe o chestiune nu aleatorie. (…) Știau foarte clar că nu va veni, dar bătaia asta de joc în care ”haideți să sărim înainte pe oameni, ca după aceea să spunem că am făcut noi treaba” e tipică unor responsabili care nu au treabă cu fișa postului”, a declarat deputatul USR.

Miruță: Viitorul job al lui Iohannis, singura grijă a PSD-PNL

„În afară de problema asta cu dl Iohannis, coaliția asta mai are alte priorități? Că-l aud pe dl Ciolacu că-i dă bastoane lui Ciucă în cap, dar nu-l aud că e o prioritate pentru el legea pensiilor, deficitul bugetar… Ei ne cred pe toți că plecăm după fentă, că se prefac ei cum se ceartă”, a mai afirmat Radu Miruță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`