O femeie tot sună la 112 să își reclame soțul cu care se află în divorț, dar polițiștii constată că faptele nu sunt reale

O femeie tot sună la 112 să își reclame soțul cu care se află în divorț, dar polițiștii constată că faptele nu sunt reale
Foto: Pixabay

O femeie a sunat de mai multe la ori la 112 pentru a-și reclama soțul cu care se află în divorț, dar faptele reclamate nu sunt reale, potrivit Observatornews.ro.

De ce a sunat femeia la 112

Duminică seara, o femeie din Lăpuș a sunat la poliție pentru a reclama că soțul ei, care ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice, ar fi făcut scandal la domiciliu.

Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș spune că polițiștii l-au identificat pe bărbat, dar că verificările au arătat că la imobilul respectiv nu era scandal.

Își reclamase soțul și dimineață

Femeia sunase la poliție și duminică dimineața, atunci pentru a-l reclama pe soțul ei că ar fi în stare de ebrietate și nu își hrănește animalul. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, dar au constatat că nu există fapte de natură penală sau contravențională.

O serie de imagini postate în mediul online i-au făcut pe polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor să se sesizeze din oficiu, iar aceștia desfășoară verificări pentru a clarifica starea de fapt și pentru a lua eventuale măsuri legale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:23 - Ciolacu: Pregătim programe strategice pentru dezvoltarea economiei. Marea industrie – 1 miliard de euro. Putem deveni hub tehnologic şi industrial, readucând la viaţă marile uzine de metalurgie, siderurgie şi petrochimie (VIDEO)
22:03 - Ionuț Moșteanu, despre așa-zisul ciclon Ashley: A fost o bâlbâială majoră a autorităților, zilele acestea. Au speriat pe toată lumea. Au încercat să pară mult mai preocupați decât era cazul (VIDEO)
21:59 - Un român și-a construit buncăr de 35.000 de euro. Ce are în interior (VIDEO)
21:49 - Care este una dintre cele mai căutate meserii de către companiile din România. Aproape de 5 ori mai puțini absolvenți în domeniu decât oferte de joburi
21:45 - Diagnosticul primit de Anca Țurcașiu. Ce i-au spus medicii: „M-au trimis acasă, du-te și obișnuiește-te cu boala, că nu există remediu”
21:33 - Ciolacu: Propun să construim o ţară în care, când pleacă în deplasări externe, preşedintele să caute nu avioane de lux, ci aeronave încăpătoare pentru delegații economice puternice (VIDEO)
21:29 - Studenții se întorc la facultate. Cât costă un loc într-un cămin renovat
21:25 - Soluția salvatoare, care îți poate scădea semnificativ rata la bancă: „Poţi câştiga sute de lei”
21:01 - Explozie bizară în largul Mării Negre. Lumina s-a văzut din stațiunea Olimp
20:56 - Stolojan, după ce Guvernul și-a dat singur derogare de la obligația de a lua măsuri pentru reducerea deficitului: „Nu avea altă opțiune”. Explicațiile fostului lider PNL (VIDEO)