Contractul pentru execuția lucrărilor la noul stadion Farul a fost semnat. Vergil Chițac: Urmează construirea propriu-zisă

Contractul pentru execuția lucrărilor la noul stadion Farul a fost semnat. Vergil Chițac: Urmează construirea propriu-zisă

Contractul pentru execuția lucrărilor la noul stadion Farul a fost semnat, conform anunțului făcut luni de primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Vergil Chițac a precizat că urmează construirea propriu-zisă

Noul stadion Farul va costa 379.000.000 lei fără TVA și este cofinanțat inclusiv de la bugetul local Constanța, în cuantum de 52.461.127, 96 lei fără TVA.

„Provocarea birocratică și a blocajelor de tot felul este obstacolul cel mai greu de trecut în orice investiție de mare anvergură. Mă bucur că am reușit să o depășim cu bine”, a declarat primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Farul Constanța va avea un stadion nou cu peste 18.000 de locuri

Proiectul prevede că noua arenă va avea o capacitate de peste 18.000 de locuri și include un teren de antrenament pentru fotbal și atletism (pistă cu 6 culoare), cu o tribună de circa 1.000 de locuri.

Complexul sportiv va beneficia inclusiv de amenajări exterioare (promenadă, alei, drumuri si platforme), rețele de utilități, împrejmuire și zone de parcare pentru jucători și oficialități.

La evenimentul organizat la Ministerul Dezvoltării pentru oficializarea semnării a participat și Gică Hagi, managerul și acționarul Farului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`