Nuntă regală în Grecia. Prințesa Theodora s-a căsătorit cu alesul inimii, avocatul Matthew Kumar, după ce nunta lor a fost amânată de două ori

Nuntă regală în Grecia. Prințesa Theodora s-a căsătorit cu alesul inimii, avocatul Matthew Kumar, după ce nunta lor a fost amânată de două ori
Sursă foto: www.greekroyalfamily.gr

Este mare sărbătoare în familia regală a Greciei,după ce Prințesa Theodora s-a căsătorit sâmbătă cu logodnicul ei, avocatul american Matthew Kumar. Cei doi și-au unit destinele în aceeași biserică în care părinții ei, Regele Constantin și Regina Anne-Marie, s-au căsătorit pe 18 septembrie 1964.

Ceremonia a avut loc la Catedrala Mitropolitană din Atena

„Dorința cuplului de a avea nunta la Atena reflectă dragostea lor pentru Grecia, legăturile puternice pe care le întrețin cu țara și dorința lor de a împărtăși cultura și ospitalitatea și identitatea greacă cu oaspeții lor”, se arată în comunicat, potrivit The Independent, conform digi24.ro.

Prințesa Theodora a Greciei, în vârstă de 41 de ani, și-a unit destinele cu avocatul de la Hollywood în vârstă de 34 de ani, într-o ceremonie impresionantă la Catedrala Mitropolitană din Atena, după ce nunta lor a fost amânată de două ori.

Mireasa a fost însoțită pe culoar de fratele ei, Prințul Moștenitor Pavlos. Ceremonia de nuntă greco-ortodoxă a fost oficiată de IPS Mitropolit al Sirosului, Dorotheos al II-lea. Printre membrii prezenți la eveniment se numără prințul moștenitor Pavlos, în vârstă de 57 de ani, și prințul Phillipos, în vârstă de 38 de ani. Prințesa Theodora le-a rugat pe fiica lui Pavlos și Marie-Chantal, Prințesa Maria-Olympia, și pe fiica cea mare a Prințesei Alexia, Arrietta Morales de Grecia, să îi fie domnișoare de onoare.

Prințesa Theodora are legături strânse cu familia regală a României

Prințesa Theodora este fiica fiica fostului rege Constantin al Greciei și este verișoara custodelui coroanei României, Margareta. Nașul ei de botez a fost Regele Mihai al României.

Mama Prințesei Theodora a fost foarte implicată în organizarea evenimentului și i s-a alăturat pentru binecuvântarea ei de către Arhiepiscop la începutul acestei săptămâni. Tatăl ei a murit în ianuarie 2023, ceea ce a determinat cuplul regal să amâne nunta pentru a doua oară, după întârzierea inițială din cauza pandemiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:23 - Contractul pentru execuția lucrărilor la noul stadion Farul a fost semnat. Vergil Chițac: Urmează construirea propriu-zisă
17:20 - Un traficant de droguri a fost ridicat din mașina în care locuia. Stătea lângă un liceu din Timișoara
17:12 - Ciprian Dobre (PNL): Dacă Nehammer face majoritate cu socialiștii austrieci, se îmbunătățesc teoretic șansele României de a intra în Schengen cu frontierele terestre (VIDEO)
17:08 - Simona Halep, mesaj războinic la Hong Kong, înaintea primului meci după aproape cinci luni / Chiar în Asia devenea lider WTA în urmă cu șapte ani (FOTO)
17:05 - Metoda revoluționară, menită să reducă numărul de șobolani în New York. Care este produsul banal, folosit pentru a scăpa de rozătoare
17:02 - Descoperă cărți care te transportă în lumi magice – ASAP de Axie Oh și alte titluri captivante
16:55 - Trăsătura prințului Harry moștenită de la fratele lui. Detaliul observat de fanii ducelui de Sussex
16:49 - Simona Spătaru (USR), despre ciclonul Ashley: E clar că a fost o situație pe care au exploatat-o politic. Nu se așteptau la niște efecte foarte dezastruoase, dar le-au „îmbrăcat” așa (VIDEO)
16:49 - Noul ministru de interne din Franța ar vrea un referendum pe tema imigrației. Fenomenul a afectat foarte mult societatea în ultimii 50 de ani, consideră Bruno Retailleau
16:46 - Ialomițianu (PMP): Un lucru e grav în declarațiile ministrului Muncii pe subiectul pensiilor. E o problemă aici, e răspundere penală (VIDEO)