Kate Middleton „are un as în mânecă” în încercarea de a pune capăt disputei dintre William și Harry

Kate Middleton „are un as în mânecă” în încercarea de a pune capăt disputei dintre William și Harry
Sursa foto: Hepta / ©Alpha Press 079965 14/07/2024 Kate Princess of Wales Catherine Katherine Duchess of Cambridge Middleton Mens Final Day Fourteen of The Wimbledon Tennis Championships 2024 in London

Kate Middleton este hotărâtă să rezolve disputa amară dintre soțul ei, Prințul William și Prințul Harry , și „are un as în mânecă” pentru a face acest lucru.

Kate Middleton „are un as în mânecă”

Catherine, Prințesa de Wales, a fost diagnosticată cu cancer la începutul acestui an și le-a spus fanilor că tratamentul cu chimioterapie preventivă este complet. Prințesa își face planuri pentru a merge mai departe și aceasta ar putea include vindecarea rupturii dintre frații înstrăinați William și Harry.

„În timpul tratamentului ei de chimioterapie, Kate a citit teorii despre cancerul care ar fi legat de furia reprimată și stres. Așa că face un efort mare pentru a renunța la orice ranchiună”, potrivit unor surse citate de The Mirror.

„Asul din mânecă, în ceea ce îl privește pe William, este că deschiderea ușii lui Harry este o modalitate de a-l împiedica să facă din nou ceva dăunător”, au adăugat ei.

Ce a făcut Kate chiar de ziua Prințului Harry

Amintim că Prințesa Kate a decis pe cont propriu să își sune cumnatul pentru a-l felicita de ziua lui, conform unor dezvăluiri făcute de o sursă apropiată Casei Regale Britanice.

În plus, ea ar fi fost „forța principală” din spatele mesajului de ziua de naștere care a fost postat pe feed-urile de social media ale Familiei Regale.

Este pentru prima dată din anul 2021 până acum, când mesajele transmise de Familia Regală Britanică pentru Harry, de La mulți ani, (un mesaj de la Middleton și soțul ei, Prințul William, și un mesaj de la Regele Charles și Regina Camilla) au fost împărtășite public.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`