Accident teribil în Alexandria. Soția unui pompier ISU a murit

Accident teribil în Alexandria. Soția unui pompier ISU a murit
Sursa Foto: Facebook/ SMURD România

Un accident teribil s-a produs, vineri, în apropiere de Alexandria, în urma căruia o femeie de 40 de ani, soția unui pompier, a murit după ce a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un alt autoturism. Pompierii ajunși la fața locului au recunoscut mașina și și-au anunțat colegul, soțul femeii. Acesta a fost șocat la auzul veștii.

Celălalt șofer a suferit răni grave

Chiar dacă a salvat zeci de mii de vieți, nu a putut să o salveze pe cea mai prețioasă pentru el. Impactul a fost foarte puternic, iar soția pompierului nu a mai rezistat. Incidentul s-a petrecut pe E70, în Alexandria. Femeia a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal de mașina care se deplasa regulamentar, condusă de un bărbat de 65 de ani. Ambele mașini au fost distruse, conform observatornews.

Femaia a suferit răni incompatibile cu viața, iar celălalt șofer a ajuns la spital cu răni grave. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale și s-a solicitat chiar și un ecliopter SMURD.

Cu doar două zile înainte de tragedia, cei doi și-au sărbătorit fiica de 14 ani, iar astăzi fac pregătiri pentru înmormântare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`