Ionuț Stroe, despre scenariul ruperii coaliției de guvernare: „Sunt tensiuni, sunt situații extrem de dificile, discuțiile aproape că nu mai există”

Ionuț Stroe, despre scenariul ruperii coaliției de guvernare: Sunt tensiuni, sunt situații extrem de dificile, discuțiile aproape că nu mai există
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat că relațiile dintre PNL și PSD sunt tensionate, dar a exclus scenariul ruperii coaliției de guvernare până la alegeri.

“În mod evident că relațiile cu social-democrații nu traversează o perioadă fastă, în mod evident că tensiunile din ultima vreme și-au pus amprenta asupra relației care din păcate o mai avem în foarte puține privințe cu social-democrații.

Avem o obligație în schimb, atât noi, cât și ei să terminăm această guvernare, să asigurăm funcționalitatea și stabilitatea unei guvernări, lucru care probabil se va întâmpla chiar dacă cu sincope și dificultăți două luni de zile, până când românii practic vor restabili prin vot cine e în măsură să conducă această țară.

Ionuț Stroe a mai precizat că aproape că nu mai există discuții între cele două partide:

“Este o obligație această coaliție, o obligație angajată și asumată public în fața românilor. Nu crede că un partid își poate permite ca în decursul ultimelor două luni de guvernare să inducă această isntabilitate sau haos politic. Sunt tensiuni, sunt situații extrem de dificile, discuțiile aproape că nu mai există dar este o obligație și trebuie să o onorăm”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`