Situație incredibilă în Turcia. Un comentator sportiv turc, fost internațional, a fost împușcat dupa meciul lui Fenerbahce din Europa League

Situație incredibilă în Turcia. Un comentator sportiv turc, fost internațional, a fost împușcat dupa meciul lui Fenerbahce din Europa League
Sursa foto: Freepik

O scenă încredibilă a avut loc după meciul lui Fenerbahce din Europa League. Jucătorii echipei din Istambul au câștigat în fața belgienilor de la Royal Union Saint Gilloise, cu scorul de 2-1. Un comentator sportiv, fost internațional turc, a fost împușcat în picior la scurt timp după încheierea meciului.

Comentatorul a povestit incidentul petrecut după meci

Serhat Akin, în vârstă de 43 de ani, a fost extrema dreaptă și a strâns pentru naționala din Istambul 16 selecții și 3 goluri. Fostul internațional a povestit că a fost împușcat în picior după ce a părăsit un studio TV din cartierul Beykoz, la finalul partidei Fenerbahce – Royal Union SG 2-1, conform gsp.ro. 

Agresiunea a fost condamnată de Federația Turcă de Fotbal și de către clubul Fenerbahce. „Am aflat cu regret că fostul jucător al echipei naționale Serhat Akin a fost rănit la picior ca urmare a unui atac armat. Condamnăm ferm atacul odios şi îi dorim lui Serhat Akin o recuperare rapidă”, a transmis TFF într-un comunicat.

„Ne așteptăm ca autorii să fie aduși în fața justiției cât mai curând posibil”, au transmis și reprezentanții Fenerbahce.

În ce stare se află bărbatul

Comentatorul turc a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar în prezent se află în afara oricărui pericol. Acesta a scris pe contul său personal de X: „Au tras în picioarele mele după programul de muncă”.

Akin a câștigat în cariera sa de fotbalist trofee majore: de 3 ori campionatul Turciei cu Fenerbahce, de două ori campionatul, o dată Cupa și de două ori Supercupa Belgiei cu Anderlecht.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:15 - Sfârșitul unei călătorii cosmice sau începutul unui spectacol rar. Apropierea de Soare poate duce la distrugerea cometei Tsuchinshan-ATLAS
20:12 - Bombardamente în suburbiile capitalei libaneze Beirut. Israel anunță că a vizat sediul central al Hezbollah
20:07 - România, sub potop în acest weekend. Acestea vor fi cele mai afectate județe din cauza furtunii puternice
20:05 - Autorul jafului armat din Iași nu a fost găsit. Angajații băncii au apăsat târziu butonul de panică
19:32 - Ionuț Stroe, despre scenariul ruperii coaliției de guvernare: „Sunt tensiuni, sunt situații extrem de dificile, discuțiile aproape că nu mai există”
19:30 - Parada de 1 Decembrie ar putea fi mutată pe 30 noiembrie. Diana Stoica (USR): E o tâmpenie! Dacă ai o dată în care s-a întâmplat ceva, nu poți să muți parada doar pentru că nu te-a dus capul când ai comasat alegerile, să nu pui fix peste Ziua Națională (VIDEO)
19:20 - Ionuț Stroe, reacție după ce Iohannis a anunțat că nu candidează la parlamentare: „Subiectul pentru noi este unul închis” / „Am retras amendamentul tocmai pentru a nu se mai specula politic”
19:13 - Anchetă internă la o multinațională din Timișoara. O angajată s-ar fi sinucis
19:07 - „Este bună doar pentru petreceri”. Care a fost reacția unei turiste britanice după ce a fost sfătuită să nu viziteze România
19:00 - Dan Cristian Popescu (PSD): “Fiecare partid încearcă să facă o majoritate în jurul său la nivel local” (VIDEO)